Poltrona Frau

Renzo Frau perusti Poltrona Fraun Torinoon vuonna 1912. Se oli jo 30-luvulla statussymboli. Vuodesta 1926 lähtien se nimitettiin Italian kuninkaallisen perheen, Savoia-dynastian, toimittajaksi. Siitä lähtien se kalustaa kaikki tärkeimmät talot, suuret hotellit, Expo Turin 1928:n sisätilat ja ylellisen transatlanttisen Rexin, Italian laivaston ylpeyden.

Mitä enemmän "elät" tarinaa, sitä mielenkiintoisemmaksi se tulee. Tämä pätee sohviemme nahkaan ja yrityksemme historiaan, joka on niin täynnä henkilökohtaisia kokemuksia, kohtaamisia, ammatillisia taitoja ja inspiroivia visioita, jotka ovat tehneet siitä "unicumin". Tarina, joka täydentää itsensä ja erottuu joukosta monivärisessä italialaisessa valmistus- ja luovassa maailmassa.

Laatua, laatua, laatua. Loppujen lopuksi tämä on ainoa tapa valloittaa ja puolustaa Leathership®. Poltrona Fraun luoma neologismi, joka määrittelee asiantuntemuksensa ja nahkakulttuurinsa, josta on tullut rekisteröity tavaramerkki.

On jotain, mitä mikään automaattinen ompelukone, mikään tietokone tai tarkkuuslaser ei pysty koskaan tekemään: käsiemme älykkyys. Se erityinen yhdistelmä kokemusta ja herkkyyttä, jonka avulla voit tuntea, onko pehmuste jakautunut hyvin vai ovatko laskokset oikean paksuiset.

 

Jos olet kiinnostunut Poltrona Fraun tuotteista niin ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme  info@formverk.com

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.