Ferm Living

Ferm Livingin perusti Trine Andersen vuonna 2005 ja vieläkin yrityksen kuvamaailmassa mukana oleva visio juuri lentämään lähtevästä linnusta oksalla toimi Trinen innoittajana yrityksensä perustamisen alkumetreillä. Nopeasti graafisesta suunnittelusta liikkeelle lähtenyt yritys laajensi suunnitteluaan koskemaan kokonaisvaltaisesti sisustustuotteita ja myös huonekaluja. Ferm Livingin lähtökohdat ovat hyvin maanläheisiä, tapettimallistokin syntyi omasta tarpeesta ja siitä että Trinen näkemyksien mukaista tapettia ei ollut saatavilla. Nimi Ferm taas kertoo viehättävää tarinaa Trinen isoäidin sanonnasta 'ferm på fingrene' eli vapaasti suomennettuna kätevä käsistään.

Tänä päivänä Ferm Living on nopeasti saavuttanut suosiota kaikkialla maailmassa ja kodikkaan ja graafisen brändin menestystarina on totta. Suosion takana lienee myös tanskalainen hygge-käsite joka kutsuu viihtymään kotona, tapaamaan ystäviä ja viettämään yhteisöllistä elämää kokonaisten perheyhteisöjen kera, yhdessä aterioiden ja muiden seurasta nauttien. Ferm Living tuotteet ovat tarkoitettu elämän pieniä arvokkaita yksityiskohtia arvostavalle kuluttajalle ja tämä kuluttajajoukko on selvästi kasvamassa.

Ferm Living tuotteilla voi helposti sisustaa kokonaisen kodin

Tuotevalikoimiin kuuluu tapetteja, keittiötekstiilejä, koriste-esineitä, seinätarroja, keittiötarvikkeita, lastentuotteita, koristetyynyjä, peitteitä, kukkatelineitä ja huonekaluja. Valikoima elää ja laajenee jatkuvasti. Ferm Livingin suosion taustalla vaikuttaa myös tekstiilituotteiden luomumateriaalit ja kestävän kehityksen ideologiaan perustuva valikoima. Yksinkertainen ja graafinen, kodikas muotokieli tekee tuotteista viehättäviä ja käytettäviä. Mukavaa on myös lapsille suunnattujen tuotteiden runsaus - valikoimissa on tuotteita vauvaikäisistä junioreihin. "Tervetuloa kotiin" toimii yrityksen sloganina ja vahvistaa näin ihmisläheistä linjaa.

Trinen sanoin: "En koskaan ole tehnyt mitään pelkän kylmän harkinnan tai strategioinnin perusteella, tuotteiden on tultava sydämestäni. Olen todella onnellinen ja kiitollinen siitä että ideani miellyttävät niin monia kuluttajia! Nojaan edelleenkin samaan designfilosofiaan kuin alussa- teen sitä mikä tuntuu oikealta! Uskon että se mikä minusta tuntuu oikealta tekee tuotteesta myös toiselle sopivan!"

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 146

Sivu
2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 146

Sivu
2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen