FDB Møbler

Pyrimme olemaan Tanskan vastuullisin huonekaluyritys – se on kaiken toimintamme perusta ja lähtökohta. Jalanjälki, jonka jättämisestä välitämme, on tarinoiden muodossa ihmisten elämästä, jotka ovat tunteneet olonsa kotoisaksi huonekalujemme kanssa. Kaikki puusta valmistamamme on FSC-sertifioitua® (FSC-C164841), aivan kuten kaikissa tekstiileissämme on OEKO-TEX-merkki. Yleisenä tavoitteenamme on, että kaikki pienimmistä jakkaraista suurimpaan kulmasohvaan saa Nordic Swan -merkin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme olla CO2-neutraaleja. laskemme jatkuvasti parhaat tavat saavuttaa se ja valmistamme sitten vain vastuullisimmissa tiloissa. FDB Møblerin historia ulottuu ylpeästi vuoteen 1942, ja pidämme velvollisuutemme auttaa varmistamaan, että lastenlastemme lapset saavat kuulla tarinamme maailmassa.

Kaiken tekemämme on oltava vähintään 30 vuotta aikaansa edellä; Tämä on tuotteidemme keskimääräinen käyttöikä, vaikka ne kestävät usein vieläkin pidempään. Tämä edellyttää kestävää ajattelutapaa, joka perustuu yksinkertaiseen, ajattomaan suunnitteluun. Ei ole epätavallista, että huonekalumme näyttää siltä kuin se olisi juuri noussut piirustuspöydältä, vaikka sillä on takanaan 60 tai 70 vuoden historia. Toisin sanoen, vaikka olisit aivan uuden FDB Møbler -huonekalun ensimmäinen omistaja, et todennäköisesti ole sen lopullinen käyttäjä. Kaiken, mitä tuotamme, on tarkoitettu kestämään sukupolvien ajan, ei vain suunnittelun kannalta – perintömme ja pyrkimyksemme maksimaaliseen kestävyyteen ohjaavat materiaalien valintaa ja käsityötaitoa. Mikään design ei löydä tiensä ensimmäiseen kotiinsa ilman, että sitä testataan Institute of Technologyssa.

Toinen FDB Møblerin filosofian periaate on, että hyvän laadun on oltava useimpien ihmisten saatavilla. Siksi hintamme eivät ole korkeimmat – ne ovat arvon ja muotoilun kannalta parhaat hinnat. Tämä koskee jotain niin pientä kuin tyynyä tai maljakkoa tai yhtä merkittävää kuin verhoiltuja nojatuoleja. Aiomme olla kanssasi loppuelämän – päivästä, jolloin ostat ensimmäisen säästämäsi kappaleen, siihen päivään, jolloin istut oman ruokapöytäsi ääreen ikonisten tuoliemme ympäröimänä, olivatpa ne kaikki samanlaisia tai sekoitettu. Haluamme löytää tiensä kenen tahansa olohuoneeseen missä tahansa maassa, joka arvostaa yksinkertaisia, kauniita ja toimivia huonekaluja. Lupaamme tuoda heille tanskalaista hyggeä ja sellaista design-ilmaisua, josta FDB Møbler on pitkään tunnettu kaukana maamme rajojen ulkopuolella.

 

View as Ruudukko Luettelo

24 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

24 tuotetta

2 3 4
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen