Cassina

Cassina on italialainen huonekaluyritys, joka on perustettu vuonna 1927 ja on erikoistunut laadukkaiden design-huonekalujen valmistukseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Pohjois-Italiassa Medassa. Cassina on tunnettu yhteistyöstään monien huippusuunnittelijoiden kanssa, kuten Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand, Marcel Breuer, Gerrit Rietveld ja Patricia Urquiola.

Cassinan suunnittelijat ovat luoneet monia design-huonekaluja, jotka ovat myöhemmin saavuttaneet maailmanlaajuista arvostusta. Cassina pyrkii yhdistämään teknologian, taidon ja designin tuottaakseen huonekaluja, joissa yhdistyvät kauneus, mukavuus ja laadukkuus. Yrityksen filosofiana onkin yhdistää teknologinen osaaminen perinteisiin käsityömenetelmiin, jotta voidaan taata korkealaatuinen lopputulos.

Designklassikoita ja ajatonta huippumuotoilua.

Cassina haluaa myös edistää kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä valmistusprosessissaan. Yritys pyrkii käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja prosesseja, ja sen tuotantolaitokset ovat sertifioitu ISO 14001 -standardin mukaisesti. Cassina valmistaa laajan valikoiman huonekaluja, kuten sohvia, tuoleja, pöytiä, sänkyjä, hyllyjä ja valaisimia, jotka on suunniteltu modernien ja minimalististen sisustusten tarpeisiin. Yrityksen huonekalut ovat tunnettuja huippulaadustaan, kestävyydestään ja ajattomasta designistaan.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 112

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu