Patch Table HW1 ja HW2, tammi/Beige

Alkaen 3 237,00 €

Patch jatkettava ruokapöytä on valmistettu sekä massiivipuusta että helppohoitoisesta, mattapintaisesta nanolaminaatista. Pöytä henkii skandinaavisen minimalismin lisäksi perinteiden arvostusta - se on toiminnallisesti mietitty ja kestävä ja kauniit materiaalit - öljytty massiivipuu messinkisin kiinnitysheloin ja mattapintainen nanolaminaatti - tekevät siitä ylellisen niin modernissa kuin perinteikkäämmässäkin ympäristössä. Jatkettavat palat nousevat rungosta perhostekniikalla.

Suunnittelija Hee Welling kertookin panostaneensa myös rakenteellisiin kysymyksiin kompromisseitta - tarkoitus oli valmistaa helppokäyttöinen mutta kaunis 'jokapaikan' pöytä monipuolisesti käytettäväksi. Saatavilla on kolme kaunista versiota ja kaksi kokoa.

Mitat:

HW1- pituus 180 cm, leveys 90 cm, korkeus 75 cm, jatkopalat 280 cm

HW2- pituus 240 cm, leveys 100 cm, korkeus 75 cm, jatkopalat 340 cm

Materiaali: jalat: valkoöljytty massiivitammi, pöytälevy: Mdf, nanolaminaatti Fenix, messinki

Väri: vaalea tammi, Beige Arizona 0748 

Design: Hee Welling 2020

Valmistaja. &Tradition

Huom! Tämä pöytä toimitetaan maksutta vain alueille Helsinki, Vantaa, Espoo - kotiosoitteesi alaovelle. Jos asut korkealla kerroksissa edellämäinituilla alueilla tai muualla  Suomessa ja haluat tilata pöydän, toimituskulut lisätään kauppaan! Ota siis yhteyttä verkkokauppaamme toimituskulujen selvittämiseksi!

  • &tradition