Soriana Ottoman, useita värejä

Alkaen 2 841,00 €
Vain %1 jäljellä

Soriana syntyi vuonna 1969 Afra ja Tobia Scarpan intuitiivisen näkemyksen ansiosta, jonka oli määrä kirjoittaa uudelleen pehmustettujen huonekalujen historiaa. Hyödyntämällä uusia polyuretaanivaahtomuovaustekniikoita, he loivat nojatuolin, joka ensimmäistä kertaa ei tarvinnut sisäistä tukirakennetta, vaan ottaa muotonsa sitä ympäröivän metallirakenteen otteen avulla. Soriana on muodollisen ja epävirallisen välimaastossa, kutsuva ja avoin uusille elämäntyyleille. Vuonna 1970 Soriana sai Compasso d'Oro -muotoilupalkinnon yksinkertaisten työkalujen avulla saavutetun monimutkaisuuden mestariteoksena.

Kasviperäiseen biomuoviin, BioFoam®-mikropalloihin perustuva sisäpehmuste on tulosta Cassinan ja Tobia Scarpan kehittämästä päivityksestä osana Cassina LAB -projektia edistääkseen hyvinvointia ja kestävää muotoilua. Istuimen mukavuutta lisää entisestään 100 % kierrätetty puhalluskuitupehmuste, joka on valmistettu Plastic Bank®:sta talteenotetusta PET:stä.

Metallista tukirunkoa on saatavilla viidessä eri värissä, joista voit valita mieleisesi. Leikittele kontrasteilla tai valitse harmoninen sävy-yhdistelmä. Verkkokauppamme väriyhdistelmät ovat vain ehdotus; ilmoita tilatessasi mikäli haluat vaihtaa rungon värin johonkin toiseen vaihtoehtoon!

Materiaalit: puhalluskuitupehmuste 100 % kierrätetystä PET-muovista, kasviperäinen BioFoam®-mikropallopehmuste, maalattu metallinen tukirunko, tekstiiliverhoilu

Mitat: pituus 95cm, syvyys 82cm ja korkeus 42cm

Rungon värivaihtoehdot : musta, valkoinen, punainen, sininen, smaragdinvihreä

Värit: verhoilu+ tukirunko:

- antrasiitti (Antracite) + musta

- valkoinen (Bianco) + punainen

- tummansininen (Blu Notte) + valkoinen

- vaaleanharmaa (Cemento) + sininen

- Malva + sininen

- roosa (Rosa Antico) + punainen

- metsänvihreä (Verde Bosco) + punainen

- vaaleanvihreä (Verde Menta) + smaragdinvihreä

Kangas: Fortuny

Design: Afra ja Tobia Scarpa 1969 / 2021

Valmistaja: Cassina

Huonekalut, Rahit, Cassina

Liittyvät tuotteet