Soft Edge P10 baarituoli 65 cm, verhoiltu

388,00 €

Tämä verhoiltu Soft Edge P10 -baarituoli on täydennystä HAY:n Soft Edge -tuoliperheeseen. Verhoilluissa Soft Edge P10 -baarituoleissa on selkänoja polypropylenimuovia ja istuinosa verhoiltu.

HAY:n Soft Edge P10 on sekä niukan skandinaavinen että klassinen, muistumia 1950- tai 60-luvuilta mukanaan kantava metallijalkainen ja muovi-istuiminen baarituoli.

Tuolin istuinmukavuuteen on kiinnitety erityistä huomiota; istuimen laidat kääntyvät pehmeästi alaspäin ja istumatuntuma on miellyttävä. Tällä baarituolilla on mukava istua pidempiäkin aikoja.

Tämä baarituoli on myös pinoutuva (10 kpl), mikä tekee siitä kätevän istuimen myös julkisiin sisustuksiin.

Nettikaupamme kautta on saatavilla vain tämä yksi versio verhoillusta Soft Edge P10-baarituolista. Tuolia saa kuitenkin myös lukemattomilla eri verhoiluvaihtoehdoilla, useilla eri rungon väreillä, sekä 9 eri selkänojan värillä. Jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme!

Tämä 65 cm korkea malli on tarkoitettu keittiösaarekkeen ääreen.

 

Mitat: leveys 53 x syvyys 54 x korkeus 98 cm

istuinkorkeus 65 cm

jalkatuen korkeus: 19 cm

 

Materiaalit:

Selkänoja polypropyleni muovi, jalat kromattua terästä, istuinosa polypropyleni muovi, 10mm vaahtopehmuste, istuinosan verhoilu Halligdahl (70% villaa, 30% viskoosia).

 

Värit:

Selkänoja musta, jalat kromi, istuinosa verhoiltu Kvadratin Hallingdahl 116 -kankaalla

 

Design: Iskos-Berlin

Valmistaja: Hay

 

 

  • HAY

Liittyvät tuotteet