Soft Edge 10 Lounge nojatuoli, verhoiltu, 2 väriä

Alkaen 501,00 €

Hayn Soft Edge 10 Lounge -nojatuoli on täydennystä Soft Edge -tuoliperheeseen. Soft Edge on sekä niukan skandinaavinen että klassinen, muistumia 1950- tai 60-luvuilta mukanaan kantava metalliputkea ja taivutettua vaneria yhdistelevä tuolisarja.

Tuolin istuinmukavuuteen on kiinnitety erityistä huomiota ja kehittyneen valmistustekniikkansa ansiosta muotoonpuristettu vaneri-istuin on saanut itseensä 3-ulotteisuutta, joka on yleensä epätavallista vanerihuonekaluille. Niinpä istuimen laidat kääntyvät pehmeästi alaspäin ja istumatuntuma on miellyttävä.

Nojatuoli on pinoutuva (6 kpl), mikä mahdollistaa sen käytön myös julkisissa sisustuksissa.

Verhoillussa Soft Edge 10 Lounge -nojatuolissa on pulverimaalatut metalliputkijalat, petsattu tammiviilutettu vanerinen selkänoja, sekä verhoiltu istuinosa.

Nettikauppamme kautta on saatavilla nämä kaksi versiota tästä verhoillusta nojatuolista. Tuoliin on kuitenkin saatavilla lukemattomia eri verhoiluvaihtoehtoja, sekä useita eri rungon ja jalkojen värejä. Jos olet kiinnostunut näistä muista vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme!

 

Materiaali: pulverimaalattu teräsputki, petsattu tammi-pyökkivaneri, istuimessa 10 mm vaahtomuovipehmuste ja kangas- tai nahkaverhoilu.

 

Mitat: 

lev. 57 x syv. 64 x kork. 69 cm
istuinkorkeus: 40 cm
istuinsyvyys: 48 cm

 

Värit: 

 

- Vaaleanharmaat jalat ja selkänoja, istuin verhoiltu vaaleanharmaalla Hallingdahl 116 -kankaalla (70% villa, 30% viskoosi)

-Mustat jalat ja selkänoja, istuin verhoiltu mustalla Silk SILO842 -nahkalla 

 

 

Design: Iskos-Berlin

Valmistaja: Hay

 

  • HAY

Liittyvät tuotteet