Soft Edge 10 baarituoli 65 cm, verhoiltu, 2 väriä

Alkaen 449,00 €

Tämä verhoiltu Soft Edge 10 -baarituoli on täydennystä HAY:n Soft Edge -tuoliperheeseen. Verhoilluissa Soft Edge 10 -baarituoleissa on selkänoja tammivaneria ja istuinosa verhoiltu.

HAY:n Soft Edge 10 on sekä niukan skandinaavinen että klassinen, muistumia 1950- tai 60-luvuilta mukanaan kantava metalliputkea ja taivutettua vaneria yhdistelevä baarituoli.

Tuolin istuinmukavuuteen on kiinnitety erityistä huomiota; istuimen laidat kääntyvät pehmeästi alaspäin ja istumatuntuma on miellyttävä. Tällä baarituolilla on mukava istua pidempiäkin aikoja.

Tämä baarituoli on myös pinoutuva (10 kpl), mikä tekee siitä kätevän istuimen myös julkisiin sisustuksiin.

Nettikaupamme kautta on saatavilla vain nämä kaksi versiota verhoillusta Soft Edge 10-baarituolista. Tuolia saa kuitenkin myös lukemattomilla eri verhoiluvaihtoehdoilla, useilla eri rungon väreillä, sekä 9 eri selkänojan värillä. Jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme!

Tämä 65 cm korkea malli on tarkoitettu keittiösaarekkeen ääreen.

 

Mitat: leveys 53 x syvyys 54 x korkeus 98 cm

istuinkorkeus 65 cm

jalkatuen korkeus: 19 cm

 

Materiaalit:

Selkänoja ja istuinosa tammiviilutettua pyökkivaneria, jalat pulverimaalattua terästä, istuimessa 10mm vaahtopehmuste, istuinosan verhoilu Remix (90% villa, 10% nylon)

 

Värit:

- Musta selkä / mustat jalat / istuinosa verhoiltu Remix 173

- Tummanpunainen / tummanpunaiset jalat /  istuinosa verhoiltu Remix 373

 

Design: Iskos-Berlin

Valmistaja: Hay

 

 

  • HAY