Snaregade Conference table, vaalea runko, 3 väriä

Alkaen 2 095,00 €

Snaregade Conference table on kaapeliaukolla varusteltu tyylikäs työpöytäversio Snaregade-pöytäsarjaan. Pöytä sopii niin kotitoimistoon kuin julkisiinkin työtiloihin. Kaapeliaukko helpottaa johtokaaoksen hallintaa, ja antaa työpöydälle viimeistellyn ilmeen. Reilunkokoinen pöytä tarjoaa runsaasti työskentelytilaa sellaista kaipaavalle, ja toki sen ääreen mahtuu mukavasti jopa 6 henkeä kokoustamaan ja työskentelemään.

Snaregade Table pöydät ovat hyvä esimerkki eleettömästä, modernista suunnittelusta, ja niissä on myös ainesta muotoutua ajan myötä klassikoiksi. Pöytien kauneus on ajattoman yksinkertaista ja täydellisen hyödyllistä funktionalismin perusperiaatteiden mukaan. Pöytien jalat on sijoitettu niin että tuoleille ja istujien jaloille jää maksimaalisesti tilaa. Nimensä nämä työ- ja ruokapöydiksi hyvin soveltuvat, modernit huonekalut ovat saaneet kadusta, jolla sijaitsee Norm Architects muotoilutoimiston studio Kööpenhaminassa.

Snaregade Conference -pöytään on tilattavissa myös erilliset kiskot, jolloin tuolit saa nostettua ylös siivouksen helpottamiseksi. Kysy kiskoja erikseen myymälästämme.

Mitat: korkeus 73 cm, pituus 200 cm, syvyys 90 cm

Materiaali: pulverimaalattu teräs (jalat), petsattu tammivaneriviilu (pöytälevy) tai Forbo linoleum -pinta, MDF

Väri: vaaleanharmaa runko +

- tummanharmaa linoleum (lähes musta, Charcoal linoleum)

- mushroom linoleum (vaalea lämmin harmaa)

- musta tammi (Black oak)

 

Design: Norm Architects

Valmistaja: Menu

Liittyvät tuotteet