Refolo 514, nahkaverhoilu

10 518,00 €

Charlotte Perriandin Tokiossa vuonna 1953 suunnittelema Refolo näyttää yhä vieläkin tuoreelta ja ajankohtaiselta. Modulaarista Refoloa voi käyttää ilman tyynyjä matalana sohvapöytänä tai penkkinä, tyynyjen kanssa pehmustettuna penkkinä, nojatuolin ja pöytätason yhdistelmänä, divaanina tai sohvana.

Refolon niukan pelkistetyissä linjoissa näkyy Perriandin kiinnostus japanilaiseen suunnitteluun ja funktionalismiin. Puinen runko koostuu 19 puurimasta, joihin istuintyynyt kiinnittyvät yksinkertaisella ankkurimekanismilla.

Refolo kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Tässä Refolo-versiossa on kaksi istuintyynyä, sekä yksi selkänoja ja yksi käsinoja oikeassa reunassa. Mikäli haluat tuotteen peilikuvana, ilmoita se tilauksen yhteydessä! Tässä versiossa puinen runko on 187 cm pitkä; Refoloa saa myös 141 sekä 233 cm pitkänä, sekä tammen värisellä rungolla.

Mikäli olet kiinnostunut Refolosta toisenlaisella verhoilulla, erilaisella tyyny-yhdistelmällä tai kokonaan ilmaan tyynyjä (penkki / sohvapöytä) ota yhteyttä suoraan myymäläämme.

Mitat: pituus 187 cm, syvyys 76 cm, korkeus 69 cm, istuinkorkeus 43 cm, rungon korkeus 27 cm

Materiaalit: rimat tammiviilulla päällystettyä vaneria, päädyt massiivitammea, jalat tammivanerilla päällystettyä MDF-levyä, jalkojen sisärakenne terästankoa ja -levyä, istuimen ja selkänojan runko teräsputkea ja joustavaa punosvyötä, selkänojan runkossa myös poppelivaneria, pehmusteet polyuretaanivaahtoa ja polyestervanua, nahkaverhoilu, jaloissa huopatassut, tyynyjen kiinnityskappaleet galvanoitua terästä muovisilla kädensijoilla

Verhoilu: Musta nahka (Extra 13Y253 nero)

Väri: Musta nahka / mustaksi petsattu tammirunko runko

Design: Charlotte Perriand 1953

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Huonekalut, Sohvat, Divaanit