Piccola Papilio -pyörivä nojatuoli, 3 väriä

Alkaen 2 355,00 €

Vaikkakin kooltaan pieni ja siro, Naoto Fukasawan suunnittelema Piccola Papilio-nojatuoli on poikkeuksellisen mukava istua. Selkänojan "siivekkeet" ovat saaneet kutsuvan muotonsa perhoselta -- "papilio" latinaksi. Papilion sulavan kaunis muotoilu pelkistettyine perhosen siipineen ja jalustan typistetyn kartion muotoineen erottuu edukseen. Nojatuolissa on funktionaalinen pyörivä jalusta. Papilionin verhoilu on avattavissa ja helposti irrotettavissa selkäpuolen vetoketjun ansiosta. Vetoketju toimii myös koristeellisena elementtinä, sillä se on jätetty viimeistellysti näkyville.

Papilio-sarjaan kuuluu myös täydentävä rahi, sekä suurempikokoinen Grande Papilio-nojatuoli, että lasten Mini Papilio-nojatuoli. Piccola Papilio on saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluilla, tiedustelut liikkeemme kautta tai sähköpostitse info@formverk.com. Verhoiluvaihtoehtoja on nähtävillä liikkeessämme.

Materiaalit: runko teräsprofiilia ja teräsputkea, Bayfit® joustavaa kylmämuovattua polyuretaanivaahtoa, sisävuori polyesteriä, pyörivä rakenne terästä ja alumiinia, verhoilu 100% villaa

Mitat: leveys 69 cm, syvyys 76 cm ja korkeus 80,5 cm, istuinkorkeus 36 cm

Verhoilu: Ego 100, Ego 407, Ego 750, 100% villaa

Värit:

- valkoinen

- limenvihreä

- viininpunainen

 

Design: Naoto Fukasawa

Valmistaja: B&B ITALIA