Nuez Armchair SO2783

1 057,00 €

Patricia Urquiola suunnitteli Nuez-tuolisarjan erityisesti ekologisen kestävyyden näkökulmasta. Nuezin istuinrunko on 100% biohajoavaa ECO-thermopolymeeriä, ja tuolin osat voidaan irrottaa helposti toisistaan kierrätystä varten, kun tuoli aikanaan tulee tiensä päähän. Nuez-sarjaan kuuluu myös laaja valikoima erilaisia ruokailu-, baari- ja työtuoleja, nojatuoli, sekä sohva- ja ruokapöytiä.

Nuez-tuolia saa usealla erilaisella jalkarakenteella varustettuna. Tuolin selkämyksen värin voi valita 10 eri vaihtoehdosta, ja sisäpuoli on joko verhoilematon, tai osittain tai kokonaan verhoiltu. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti erilaisia niin kangas- kuin nahkavaihtoehtoja. Jos olet kiinnostunut tuolista toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme.

Tämä verkkokauppamme versio on SO2783. Siinä on kelkkajalka ja sisäpuolelta verhoiltu istuin.

Tuoli on verhoiltu Camira Synergy-villasekoitekankaalla, sen selkäpuoli on terracotan väristä thermopolymeeriä ja jalka mustaksi maalattua alumiinia.

Materiaali: pulverimaalattu teräs, biohajoava ECO-thermopolymeeri runko, paloturvallinen polyuretaanivaahto vaihtelevilla tiheyksillä, tekstiiliverhoilu , polypropyleenitassut

Koko: leveys 59,5 cm, syvyys 56,5 cm, korkeus 81 cm, istuinkorkeus 45 cm, käsinojan korkeus 65,5 cm

Väri: terracotta + musta jalka

Verhoilu: Camira Synergy LDS77, 90 % villa, 10% nylon

Design: Patricia Urquiola

Valmistaja: Andreu World

Tuolit, Andreu World,