Neu 12 baarituoli 65 cm, verhoiltu, 2 väriä

Alkaen 589,00 €

Tammijalkainen Neu 12 baarituoli on lisäystä HAY:n tyyliltään konstailemattomaan Neu-tuoliperheeseen.

Neu 12 Bar stool on monikäyttöinen ja mittasuhteiltaan siro baarituoli kotiin sekä julkisiin sisustuksiin. Sen muovinen istuinrunko on ergonomisesti muotoiltu, ja korkea selkänoja tukee istujan selkää. Istuimen pohjassa on alumiinista valettu vahvike, jonka ansiosta tuoli kestää kovempaakin käyttöä, myös julkisissa tiloissa. Verhoilu ja ohut permuste lisäävät istumamukavuutta, ja verhoilun harkittu kanttaus viimeistelee tuolin huolitellun ilmeen.

Istuinrungon alumiininen vahvike on tuolissa aina musta riippumatta istuin- tai jalkaväristä.

Tämä 65 cm korkea versio on tarkoitettu keittiösaarekkeiden tai vastaavan korkuisten matalampien saareketasojen ääreen. Mikäli etsit tuolia baaripöydän ääreen, valitse 75 cm korkea versio.

Näiden nettikauppamme versioiden lisäksi tuolia on saatavilla lukemattomilla eri verhoiluvaihtoehdoilla, myös nahkaverhoilulla. Myös jalkojen värin voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta; saatavilla on mustaksi petsatut, lakatut tai öljytyt tammijalat. Jos olet kiinnostunut tuolista jonakin eri versiona, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme.

 

Materiaalit: 

istuimen runko polypropyleenimuovia, päällä 10 mm vaahtomuovipehmuste, verhoilu laadukasta villasekoitetta, pohjassa alumiinista valettu tukikappale, jalat mustaksi petsattua massiivitammea, jalkatuki mustaksi pulverimaalattua terästä

 

Värit:

- Vihreä (Atlas 951)  + mustat jalat + musta jalkatuki

- Harmaa (Steelcut Trio 124)  + mustat jalat + musta jalkatuki

 

Mitat: 

leveys 46 x syvyys 52,5x korkeus 101 cm
Istuinkorkeus: 65 cm
Istuinsyvyys: 40 cm
Jalkatuen korkeus: 21,5 cm

 

Suunnittelija: HAY by HAY

Valmistaja: HAY

 

  • HAY