Margas Lounge Chair LC2 pyörivä nojatuoli, 2 väriä

Alkaen 2 393,00 €

Margas sarjan lempeä veistoksellisuus tuo lämpöä ja pehmeyttä sisustukseen, niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Margas-nojatuoli on kiinnostava katsella kaikista kulmista, ja sopiikin kauniisti sijoitettavaksi myös keskelle tilaa.


Margas sai nimensä suunnittelija Louise Liljencrantzin rakkaan isoäidin mukaan; Marga von Dardel oli lapsenlapsensa suurin roolimalli. Liljencrantzin tyyliä kuvastaa huoleton eleganssi, yksinkertaiset siluetit ja laadukkaat materiaalit. Vuodesta 2009 alkaen hän on suunnittellut sisustustuskokonaisuuksia, huonekaluja sekä sisustusesineitä nimeään kantavassa Liljencrantz Design -studiossa.


Margas LC2-nojatuoleissa on pyörivä jalka. Margas-nojatuolia saa myös kiinteillä, massiivipuisilla jaloilla; näiden lisäksi sarjaan kuuluu 2-istuttava sohva. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla näiden verkkokauppamme versioiden lisäksi lukuisia erilaisia; ota yhteys myymäläämme, jos olet kiinnostunut toisenlaisesta verhoiluvaihtoehdosta tai jos sinulla on muuten kysyttävää tuotteesta!


Materiaali: runko massiivipyökkiä ja vaneria, HR-vaahtopehmuste ja polyestervanu, kangasverhoilu, pyörivä jalkarakenne metallia, huopatassut


Mitat: korkeus 77 cm, leveys 90 cm, syvyys 87 cm, istuinkorkeus 41 cm

Verhoilut: Karakorum 001 (luonnonvalkoinen), Zero 011 (harmaa)

Värit:
- luonnonvalkoinen
- harmaa

Design: Louise Liljencrantz 2022
Valmistaja: &Tradition

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!