Margas 2-seater LC3-sohva, 2 väriä

Alkaen 3 379,00 €

Margas sarjan lempeä veistoksellisuus tuo lämpöä ja pehmeyttä sisustukseen, niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Margas-sohva on kiinnostava katsella kaikista kulmista, ja sopiikin kauniisti sijoitettavaksi myös keskelle tilaa.


Margas sai nimensä suunnittelija Louise Liljencrantzin rakkaan isoäidin mukaan; Marga von Dardel oli lapsenlapsensa suurin roolimalli. Liljencrantzin tyyliä kuvastaa huoleton eleganssi, yksinkertaiset siluetit ja laadukkaat materiaalit. Vuodesta 2009 alkaen hän on suunnittellut sisustustuskokonaisuuksia, huonekaluja sekä sisustusesineitä nimeään kantavassa Liljencrantz Design -studiossa.


Margas-sohvan kaveriksi on saatavilla saman sarjan nojatuolia, joko jykevillä massiivipuisilla jaloilla tai pyörivällä jalkarakenteella varustettuna. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla näiden verkkokauppamme versioiden lisäksi lukuisia erilaisia; ota yhteys myymäläämme, jos olet kiinnostunut toisenlaisesta verhoiluvaihtoehdosta tai jos sinulla on muuten kysyttävää tuotteesta!


Materiaali: runko massiivipyökkiä ja vaneria, HR-vaahtopehmuste ja polyestervanu, kangasverhoilu, jalat sorvattua ja CNC-jyrsittyä massiivitammea tai massiivipähkinää, öljykäsittely, huopatassut


Mitat: korkeus 77 cm, leveys 160 cm, syvyys 87 cm, istuinkorkeus 42 cm

Verhoilut: Karakorum 001 (luonnonvalkoinen), Zero 011 (harmaa)

Värit:
- luonnonvalkoinen + pähkinä jalat
- harmaa + öljytty tammi jalat

Design: Louise Liljencrantz 2022
Valmistaja: &Tradition

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!