Maksaminen

Voit maksaa Formverkin verkkokaupassa luotto- ja pankkikortilla. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n ja käytettynä valuuttana on euro. Verkkokaupan maksupalvelukumppanina toimii Stripe.STRIPE​Stripe on kansainvälinen laajasti käytetty luotettava toimija ja helppo maksutapa. Kaikissa verkkokaupan maksuissa maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot. Saat ostoksen jälkeen tilausvahvistuksen lisäksi sähköpostiisi erillisen maksuvahvistuksen suoraan Stripeltä. https://stripe.com/en-fiHyväksytyt luotto- ja pankkikortitVISA Mastercard Maestro American Express Google Pay Apple Pay

STRIPE

​Stripe on kansainvälinen laajasti käytetty luotettava toimija ja helppo maksutapa. Kaikissa verkkokaupan maksuissa maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot. Saat ostoksen jälkeen tilausvahvistuksen lisäksi sähköpostiisi erillisen maksuvahvistuksen suoraan Stripeltä. https://stripe.com/en-fi

Hyväksytyt luotto- ja pankkikortit

VISA

Mastercard

Maestro

American Express

PayPal

Google Pay

Apple Pay

Klarna lasku- ja osamaksupalvelut

Klarnan Maksa myöhemmin. Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Klarnalla vastaanotat ostoksesi ensin ja päätät vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Klarnan Pilko maksut, kerää kaikki maksusi yhdelle laskulle ja valitse kuinka paljon maksat kuukausittain.

 


 

Paypal Suomi - netin suurin ja suosituin maksupalvelu

Mikä on Paypal? Paypal on suuri kansainvälinen maksupalvelu, jossa rahansiirto onnistuu pelkällä sähköpostiosoitteella. Siirtääksesi rahaa Paypalin välityksellä - tulee sinun rekisteröidä Paypal-tili ja yhdistää tiliin luottokortti, josta rahaa siirretään. Paypal maksaminen on käytössä esimerkiksi Amazon ja Ebay -verkkokaupoissa. Paypalin tilisiirto on maksuton, mutta vastaanotetusta rahasta Paypal perii pienen komission itselleen.

Paypal tilin luominen:

Siirry PayPal Finland rekisteröitymislomakkeeseen. Valitse “henkilökohtainen tili” ja klikkaa “Jatka”. Täytä rekisteröitymislomake huolellisesti ja klikkaa “Jatka” -painiketta. Seuraavalla sivulla sinun tulee syöttää osoitetiedot, syntymäaikasi ja puhelinnumerosi. Täytettyäsi lomakkeen tiedot lue käyttöehdot ja hyväksy ne klikkaamalla rasti ruutuun "Vahvistan...”. Klikkaa sinistä “Hyväksy ja luo tili” -painiketta.

Vahvista sähköpostiosoite

Kun Paypal-tili on luotu - saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Klikkaa viestissä näkyvää “Activate” -painiketta tai linkkiä. Kun olet klikannut linkkiä, sinun tulee vielä vahvistaa tilisi syöttämällä salasanasi linkin takaa löytyvään laatikkoon.

Liitä maksukortti Paypal-tiliin

Ennen kuin voit ottaa käyttöön Paypal-maksamisen - sinun tulee tietenkin liittää tiliisi pankkikortti. Tämän voit tehdä kirjautumalla sisään Paypal-tilille ja suuntaamalla “Lompakko” -osioon sivun ylälaidan kautta. Paypal rahansiirto onnistuu joko luottokortilla tai pankkitilin kautta. Visa Electronin käyttäjien tulee linkittää tiliin pankkitili. Tämän voit tehdä klikkaamalla “Lompakko” -sivulla “linkitä pankkitili” -linkkiä.

Mikäli sinulla on luottokortti ( Visa, Mastercard tai American Express ) voit linkittää sen tiliisi klikkaamalla “Linkitä kortti”. Kun olet syöttänyt ja hyväksynyt luotto- ja pankkikorttitiedot tekee Paypal pienen 1 - 2 euron suuruisen katevarauksen kortiltasi.

Katevarauksessa näkyy Paypal vahvistuskoodi (esim. PP 1234 CODE). Ota vahvistuskoodi ylös ja klikkaa “Vahvista” Paypal-tilin maksukortin kohdalla. Syötä vahvistuskoodi ja klikkaa “Vahvista”. Paypal tilin luominen on nyt valmis!

Paypal rahansiirto ilman luottokorttia

Mikäli et onnistu liittämään tiliisi luottokorttia - tai et halua muuten luovuttaa luottokorttitietojasi, niin voit siirtää rahaa Paypal-tilille myös suoraan tilisiirrolla. Paypal rahansiirto suoritetaan Trustly-maksupalvelun kautta, jolla voit siirtää rahaa nopeasti pankkitililtä Paypal-tilillesi.

Miten Paypal maksaminen toimii?

Paypal maksaminen toimii siten, että rahaa siirretään toisen käyttäjän tilille sähköpostiosoitteen perusteella. Paypal maksu saapuu toiselle käyttäjälle välittömästi, joten se sopii mainiosti nimenomaan verkko-ostoksiin. Paypal rahansiirto on kätevä tapa siirtää rahaa, kun ostat tai myyt tavaraa toiselle yksityishenkilölle. Tällöin rahat näkyvät vastaanottajalle heti, kun taas verkkopankki- ja luottokorttisiirrot voivat kestää oman aikansa.

Mikäli sinulle tulee ongelmia maksutapahtumissa - voit aina ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun. Paypalilla on myös rahat takaisin -palvelu, joka ei kuitenkaan aina korvaa asiakkaan virheestä johtuvia rahojen menetyksiä.

Paypal turvallisuusohjeet ja kokemuksia

Paypal on luotettava maksupalvelu, joka on palvellut jo kymmeniä miljoonia asiakkaita ympäri maapallon. Mikäli epäilet vielä Paypalin luotettavuutta, suomalaisten Paypal kokemuksia löytää helposti esimerkiksi Googlen kautta. Paypal huijaus on äärimmäisen harvinaista ja kaikissa huijaustapauksissa on ollut kyseessä kolmannen osapuolen - eli myyjän tekemästä huijauksesta.

Tänä päivänä nettishoppaaminen on jo todella turvallista, mutta pidä mielessä nämä nyrkkisäännöt ennen Paypalilla maksamista: Älä koskaan luovuta maksutietojasi urkkijoille - Paypal Suomi tai yksikään pankki ei kysele pankki- tai maksutietojasi sähköpostitse. Lue muiden kokemuksia myyjästä - älä tilaa tavaraa epäluotettavilta myyjiltä. Salasanan turvallisuus - pidä huoli, että Paypal-salasanasi ei ole käytössä missään muussa palvelussa.