Maksaminen

Kun maksat Formverk verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Maksuvahvistusviesti

Paytrail lähettää maksamisen jälkeen sähköpostitse maksuvahvistusviestin, niissä tapauksissa joissa verkkokauppa välittää meille asiakkaan sähköpostiosoitteen. Maksuvahvistusviestissä oleva maksutunnus on jokaiselle maksulle yksilöllinen ja sen avulla verkkokauppias tai Paytrailin asiakaspalvelu löytävät maksusi tiedot tarvittaessa helposti.

Maksamisen turvallisuus.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Korttimaksutavat Paytrailin kautta tehtävät korttimaksut kulkevat Netsin kautta. Kaikki perinteiset korttimaksut varmennetaan käyttäen korttiyhtiöiden varmennusmenetelmiä (esim. Mastercard SecureCode, Verified by Visa), mikäli kortti on mukana varmennusohjelmassa. Lasku- ja osamaksutavat Paytrailin maksupalveluun kuuluvat Walley (luotonmyöntäjä Collector Bank) ja Jouston lasku- ja osamaksutavat. Näillä maksutavoilla maksettaessa kuluttajalta vaaditaan aina vahva tunnistautuminen ostamisen turvallisuuden varmistamiseksi. Paytrailille on myönnetty ensimmäisten toimijoiden joukossa Safe Pay -sertifikaatti, joka kertoo laskulla maksamisen turvallisuudesta. Safe Pay -sertifikaatin myöntämisen edellytyksenä on, että Paytrail varmistaa tietojen käsittelyn ja järjestelmien sekä prosessien turvallisuuden, kun kuluttaja maksaa laskulla/osamaksulla Paytrailin palvelun kautta. Lisätietoa Safe Pay -sertifikaatti löydät osoitteesta: https://safe-pay.fi

Walley

Collector Bankin lasku- ja osamaksuratkaisun uusi nimi on Walley. Maksutavan toimittaja on aiempaan tapaan Collector Bank. Maksunsaaja on sama kuin aiemmin ja maksaminen verkkokaupoissa, joissa kyseinen maksutapa on käytössä, toimii vanhaan tapaan. Muutos tapahtuu syyskuussa 2021. Paytrailin maksupalvelua käyttävissä verkkokaupoissa asioidessasi voit valita lasku/osamaksu -vaihtoehdon tuttuun tapaan maksua tehdessäsi. Mikä muuttuu nimenvaihdoksen myötä? Jos olet tehnyt ostoksia Collectorin laskulla/osamaksulla, olet aiemmin saanut laskut Collector-osoitteesta. Jatkossa lähettäjä on Walley, joten tarkkaile sähköposti- ja roskapostikansiotasi. Jatkossa voit tarkastella laskujasi osoitteessa my.walley.fi. Jos sinulla on kysyttävää laskuistasi tai haluat tietää lisää Walley:sta, ota yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu p. +358 9 3158 9947 (ma-pe 09:00 - 18:00) tai sähköpostitse hello@walley.fi Voit lukea lisää nimenvaihdoksesta osoitteessa: collector.fi/walley