Mags sohva 3 - istuttava, comb. 4, Hallingdal keltainen

4 827,00 €

HAY Mags sohva 3 -istuttava, Combination 4 on nuorekas vaihtoehto kotiin. Mags sohvamallin voit valita useista eri kokoisista moduleista joita yhdistelemällä voit rakentaa itsellesi mieleisesi sohvan.

Tämä verkkokauppamme versio on ”Mags 3 Seater Combination 4” ja se koostuu kolmesta moduulista (moduulit 9301 + 1063 + 8261). Kokonaisuus on ”oikeakätinen”, eli käsinojallinen divaanielementti on edestä katsottuna oikealla, ja vasen pääty on avoin. Combination 4 on saatavilla myös peilikuvana, jolloin oikea pääty jää avoimeksi.

Tässä versiossa on verhoiluna kestävä ja laadukas villa-viskoosisekoitekangas, mutta sohvaan on saatavilla monia muitakin verhoiluvaihtoehtoja; myös hinnat vaihtelevat valintojen mukaan.

Jos olet kiinnostunut sohvasta mutta toisenlaisella tai -värisellä kankalla verhoiltuna, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme ja tule katsomaan laaja kangasvalikoima paikan päälle!

Materiaalit: runko kovapuuta ja lastulevyä, Nozag-jousitus, polyuretaanivaahto, mustaksi käsitellyt pyökkijalat, huopatassut, pohjassa Fibertex-kangas, kangasverhoilu

Kangas: Kvadrat Hallingdal 407 (70% villa, 30% viskoosi)

Mitat: pituus 321 cm, syvyys 95,5 / 127,5 cm ja korkeus 67 cm, istuinsyvyys 73 cm, istuinkorkeus 40 cm

Väri: pehmeä keltainen, mustaksi petsatut jalat

Design: HAY by HAY

Valmistaja: Hay

 

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai