Maggiolina Lounge chair

7 489,00 €

Maggiolina tuoli, jonka arvostettu, italialainen suunnittelija Marco Zanuso suunnitteli jo vuonna 1947 voitti heti seuraavana vuonna arvostetun kultamitalin Milanon VIII Triannaalissa. Tuoli onkin tänä päivänä todellinen designklassikko, joka edelleen viehättää hyvästä muotoilusta pitäviä. Moderni ja linjakas ulkomuoto ei ole himmentynyt vuosienkaan saatossa ja huolimatta korkeasta iästään tämä tuoli henkii moderniutta. Viehätys syntyy kauniin ja kevyen mutta kurvikkaan rungon ja mukavan, selkäosaltaan satulanahalla tuetun istuinosan yhdistelmästä. Verkkokauppamme viileäntyylikkään valkoisen tuolin lisäksi verhoiluun on saatavilla useita nahkalaatuja ja -värejä sekä keinonahkaa, runkoa saa maalattuna ja kiiltävänä. Tuoliin voit yhdistää myös kauniin rahin. Jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Mitat: tuoli - korkeus 83 cm, leveys 71 cm, syvyys 105 cm, istuinkorkeus 38 cm

Materiaali: runko - nikkelöity, himmeäpintainen teräs, sisus 100% untuva (hanhi), polyuretaani/ Dacron Du Pont, sisäverhoilu puuvilla, ulkoverhoilu nahka Pelle Scozia 90/0650, selkänojan takaosa satulanahka Cuio Pigmentato 90/0800

Väri: verhoilu - valkoinen, runko - himmeäpintainen teräs

Verhoilu: istuin ja -selkänoja Pelle Scozia 90/0650 nahkaa (valkoinen), selkänojan takaosa satulanahka Cuio Pigmentato 90/0800 (valkoinen)

Design: Marco Zanuso 1947

Valmistaja: Zanotta

Huom! Tuoli on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitusaika n. 8 viikkoa!

Nojatuolit, Zanotta,