BOLIA

Luxe Drawer Low, yhdellä laatikolla, valkoöljytty

1 064,00 €

Bolia Luxe Drawer Low on ilmeeltään kevyt ja elegantti säilytyskaluste, jossa on kalanruotokuvioinen etupaneeli ja harkitut yksityiskohdat. Luxe-sarjaan kuuluu useita monikäyttöisiä, erikokoisia säilytyskalusteista, joissa yhdistyy viehättävä design ja käytännöllisyys.

Tässä matalassa Luxe Drawer -kalusteessa on yksi vetolaatikko, sekä matala hyllylokero (Luxe drawer - 1 drawer - Low). Tämä pieni lipasto sopii esimerkiksi yöpöydäksi. Laatikostoa saa myös korkeampana versiona, seinäkiinnitteisenä versiona ilman jalkarakennetta, sekä kahdella laatikolla varustettuna. 

Tuotetta saa kolmella eri pintakäsittelyllä (mustaksi petsattuna, öljyttynä tai valkoöljyttynä): tämä verkkokauppamme versio on valkoöljytty ja siinä on mustat jalat ja vetonupit. Vetonuppien väriksi voi valita mustan tilalle messinkiset nupit, senkin jalat ovat aina mustat. Muut versiot tuotteesta tilattavissa liikkeemme kautta!

Mitat: pituus 71 cm, syvyys 40 cm, korkeus 64 cm

Materiaali: FSC-sertifioitu tammiviilu ja -vaneri, valkopigmentoitu öljykäsittely, pulverimaalattu metallinen jalkarakenne

Väri: valkoöljytty tammi

Suunnittelija: Michael H. Nielsen

Valmistaja: Bolia

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai