Le Bambole sohva, 2 pituutta

Alkaen 6 264,00 €

Le Bambole nojatuoli on ajaton ikoni ja yksi italialaisen huippuosaamisen tehokkaimmista ilmentymistä. Se on osa 1970-luvulla suunniteltua Le Bambole-sarjaa, joka voitti arvostetun Compasso d'Oron vuonna 1979. Innovatiivista luovuutta ja tutkimusta hyödyntänyt Le Bambole tarjosi erittäin persoonallisen ratkaisun istuinten teemaan. Le Bambolen erotti joukosta sen näennäinen kantavan runkorakenteen puute, kuin yhdestä kappaleesta muovattu muoto ja miellyttävä istuintuinkokemus. Suunnittelija Mario Bellini halusi Le Bambolessa toistaa "elävän kehon, joka on pehmeä ja turvallinen, miellyttävä koskettaa ja syleillä".

Alunperin Le Bambolen polyuretaanirakenne kätki sisäänsä metallirungon, mutta rakennetta on materiaaliteknologian kehittyessä uudistettu, ja nykyään rakennetta tukee polyetyleenirunko. Sarjaa on päivitetty vuosien varrella; vuonna 2007 tuolin olemusta hieman hoikennettiin, ja viimeisimmän päivityksen yhteydessä 2022 julkaistiin ekologisesti kestävämpi Le Bambole. Kaikki päälliset ovat nyt irrotettavissa, ja komponentit helposti irrotettavissa ja kierrätettävissä. Le Bambole-sarjaan kuuluu nojatuoli, kaksi eri kokoista sohvaa ja täydentävä rahi.

Materiaalit: polyuretaanimuovia, polyesterivanua ja metalliputkirunko

Mitat: pituus 169cm tai 244cm, syvyys 105cm, korkeus 75cm ja istuinkorkeus 42cm

Vehoilukangas: Sila

Design: Mario Bellini

Valmistaja: B&B Italia

Verkkokauppamme sohvaversion lisäksi saatavilla on useita vaihtoehtoisia kokonaisuuksia, jos olet kiinnostunut niistä niin ota yhteyttä myymäläämme > info@formverk.com ja pyydä tarjous.

  • B&B ITALIA