LC6 pöytä lasikannella, 225 x 85 cm

3 367,00 €

Sveitsiläis-ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Le Corbusier (1887-1965) lienee tunnetuimpia nimiä modernin arkkitehtuurin ja suunnittelun saralla. LC6 -pöytä kuuluu arvostettujen Le Corbusierin suunnittelemien LC-huonekalujen sarjaan. Monet sarjan tuotteista ovat muuttuneet aikojen myötä designklassikoiksi, joiden keräilykappaleista maailmalla ja Suomessakin maksetaan huutokauppakamareissa huimia hintoja.

LC6 -pöydässä funktionaalinen runko kannattelee siroa, aineettoman näköistä lasikantta tavalla, joka korostaa upeasti näiden kahden osapuolen vuoropuhelua. Pöydän kansi lepää säädettävien kannattimien päällä, jotka on funktionalismin hengessä tuotu kiinnostavasti näkyville.

Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi pöytää on saatavilla useilla erilaisilla kansi- ja runkoyhdistelmillä, kuten puu- tai marmorikannella, sekä erivärisillä rungoilla. Jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme.

Kaikki LC- sarjan huonekalut kuuluvat Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: pituus 225 cm, syvyys 85 cm, korkeus 74 cm

Materiaalit: kansi kirkasta lasia, runko puolimattaa maalattua terästä, säädettävät teräksiset tukikappaleet, mustat muovitassut, joissa huopaa

Värit: kirkas lasi / rungon väri taupe

Design: Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand 1929

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitetaan vain pääkaupunkiseudulle maksutta, muualle toimituskulut lasketaan erikseen!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai