LC5 3-seater Sofa, 2 väriä

Alkaen 6 797,00 €
Vain %1 jäljellä

Sveitsiläis-ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Le Corbusier (1887-1965) lienee tunnetuimpia nimiä modernin arkkitehtuurin ja suunnittelun saralla. LC5 3-istuttava sohva kuuluu arvostettujen Le Corbusierin suunnittelemien LC-huonekalujen sarjaan. LC5 sohvan kauneus on sen yksinkertaisen ja funktionalismista innoituksensa saaneessa perusrungon ja ylellisten nahkaosien yhdistelmässä, joka korkealaatuisena viehättää vaativaa kuluttajaa. LC-sarjan tuotteet ovatkin koko olemassaolonsa ajan puhutelleet nimenomaan modernista designista kiinnostunutta asiakaskuntaa sekä sisustuksen ammattilaisia. Yhdistelemällä LC -sarjan huonekaluja luot aina tyylikkäitä kokonaisuuksia.

LC5 -sohva on käsinojaton, minimalistisen kevytilmeinen variaatio LC3- ja LC2-sohvista. Sohvasta löytyy LC-sarjalle tunnusomainen metalliputkesta taivutettu runko, jota on saatavilla paitsi kromisena, myös usemmassa eri värissä.

Verhoiluvaihtoehdoiksi on saatavilla runsaasti niin nahka- kuin tekstiiliversioitakin. Sohvaa saa myös 2-istuttavana (leveys 173 cm). Jos olet kiinnostunut toisenlaisesta versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Myös hinnat vaihtelevat voimakkaasti valintojen mukaan.

Mitat: korkeus 71 cm, pituus 256 cm, syvyys 78 cm, istuinkorkeus 38 cm

Materiaalit: teräsrunko, jossa kiillotettu kromattu pinta tai tummanharmaa maalipinta, nahkaverhoilu, polyester/polyuretaanitäyte, höyhenpehmusteet

Verhoilu: Musta rouhea, suurempikuvioinen nahka (Extra 13Y253 nero) tai musta sileämpi nahka (Scozia 13X606 grafite)

Värit:

- Musta nahka (13Y253, rouhea) / Kromi runko

- Musta nahka (13X606, sileämpi) / Harmaa runko

Design: Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand 1934

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitetaan vain pääkaupunkiseudulle maksutta, muualle toimituskulut lasketaan erikseen!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Huonekalut, Sohvat, Cassina

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai