LC2 nojatuoli, 12 versiota

Alkaen 3 841,00 €

Sveitsiläis-ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Le Corbusier (1887-1965) lienee tunnetuimpia nimiä modernin arkkitehtuurin ja suunnittelun saralla. LC2 nojatuoli kuuluu arvostettujen Le Corbusierin suunnittelemien LC-huonekalujen sarjaan. Monet sarjan tuotteista ovat muuttuneet aikojen myötä designklassikoiksi, joiden keräilykappaleista maailmalla ja Suomessakin maksetaan huutokauppakamareissa huimia hintoja.

LC2 nojatuolin kauneus on sen yksinkertaisen ja funktionalismista innoituksensa saaneessa perusrungon ja ylellisten nahkaosien yhdistelmässä, joka korkealaatuisena viehättää vaativaa kuluttajaa. LC-sarjan tuotteet ovatkin koko olemassaolonsa ajan puhutelleet nimenomaan modernista designista kiinnostunutta asiakaskuntaa sekä sisustuksen ammattilaisia. LC2 nojatuoli on alkuperäinen, pienempien tilojen 'sisartuote' leveämmälle ja matalammalle, myöhemmin suunnitellulle LC3 nojatuolille. 

Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi nojatuolista on saatavilla monia erilaisia kangas/nahka/ runkoyhdistelmiä - myös ulkokäyttöön soveltuvia versioita - polyestertäytteisinä - kuten kuvassa - sekä pehmeämpinä, untuvatäytteisinä,  jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme. Myös hinnat vaihtelevat voimakkaasti valintojen mukaan.

Tämä LC2 tuoli kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja. 

Mitat: korkeus 67 cm, istuinkorkeus 48 cm, leveys 76 cm, syvyys 70 cm, istuinsyvyys 50 cm

Materiaalit: kiillotettu cr3- kromattu tai maalattu teräsrunko,  - käsinojat, istuinosat, polyestertäyte

Verhoilu:

Grafite 13Y414 (nahka)

Tabacco 13Y417 (nahka)

Testa Di Moro 13Y413 (nahka)

Bianco 13Y415 (nahka)

Perbacco 13E436 (kangas)

Perbacco 13E447 (kangas)

Design: Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand 1928

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai