LC2 3 - Seater Sofa

11 560,00 €

Sveitsiläis-ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Le Corbusier (1887-1965) lienee tunnetuimpia nimiä modernin arkkitehtuurin ja suunnittelun saralla. LC2 sohva kuuluu arvostettujen Le Corbusierin suunnittelemien LC-huonekalujen sarjaan. Monet sarjan tuotteista ovat muuttuneet aikojen myötä designklassikoiksi, joiden keräilykappaleista maailmalla ja Suomessakin maksetaan huutokauppakamareissa huimia hintoja.

LC2 sohvan kauneus on sen yksinkertaisen ja funktionalismista innoituksensa saaneessa perusrungon ja ylellisten nahkaosien yhdistelmässä, joka korkealaatuisena viehättää vaativaa kuluttajaa. LC-sarjan tuotteet ovatkin koko olemassaolonsa ajan puhutelleet nimenomaan modernista designista kiinnostunutta asiakaskuntaa sekä sisustuksen ammattilaisia. LC2 sohva on alkuperäinen, pienempien tilojen 'sisartuote' leveämmälle ja matalammalle, myöhemmin suunnitellulle LC3 sohvalle.

Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi sohvasta on saatavilla monia erilaisia kangas/nahka/ runkoyhdistelmiä - polyestertäytteisinä - kuten kuvassa - sekä pehmeämpinä, untuvatäytteisinä, jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme. Myös hinnat vaihtelevat voimakkaasti valintojen mukaan.

Kaikki LC2 sarjan huonekalut kuuluvat Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 68 cm, istuinkorkeus 49 cm, pituus 180 cm, syvyys 70 cm, istuinsyvyys 54 cm

Materiaalit: kiillotettu cr3- kromattu teräsrunko, nahka X väri Grafite 13X414, käsinojat/ istuinosat- polyestertäyte, polyuretaani

Värit: kiiltävä kromi, musta nahkaverhoilu

Design: Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand 1928

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitetaan vain pääkaupunkiseudulle maksutta, muualle toimituskulut lasketaan erikseen!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Sohvat, Cassina, Kampanjat