LC12 - La Roche pöytä 160 x 120 cm

4 088,00 €

Sveitsiläis-ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Le Corbusier (1887-1965) lienee tunnetuimpia nimiä modernin arkkitehtuurin ja suunnittelun saralla. LC12 - La Roche -pöytä kuuluu arvostettujen Le Corbusierin suunnittelemien LC-huonekalujen sarjaan. Kaikki LC- sarjan huonekalut kuuluvat Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Suunnittelija Le Corbusier tutki LC12 - La Roche -pöytää suunnitellessaan pysty- ja horisontaalisten linjojen jyrkkää kontrastia, sekä kannattelevan ja kannateltavan osapuolen vuoropuhelua. LC12 -pöydässä lasikansi on saatu näyttämään keveältä, ja pöydän runko taas voimakkaammalta, kuin mitä se onkaan.

Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi pöytää on saatavilla myös pienemmässä koossa (120x80 cm), puukantisena, taikka vaaleansinisellä rungolla. Jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme.

Mitat:  pituus 160 cm, syvyys 120 cm, korkeus 71 cm

Materiaalit: kansi kirkasta lasia, runko ja jalat kiiltävää kromattua terästä, mustat muovikannattimet kannen ja rungon välissä, mustat säädettävät muovitassut

Värit: kirkas lasi / kromi runko

Design: Le Corbusier, Pierre Jeanneret, 1925

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitetaan vain pääkaupunkiseudulle maksutta, muualle toimituskulut lasketaan erikseen!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

  • CASSINA

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai