MENU DESIGN

Knitting Chair, vaalea tammi

3 180,00 €

Hienostunut ja persoonallinen Knitting Chair on Menun ensimmäinen klassinen ja samalla uudelleen tuotantoon otettu huonekalu, joka julkaisuvuotenaan 1951 lanseerattiin silloisille markkinoille rajoitettuna painoksena. Tuoli jatkaa Menun konseptia jossa uutta tanskalaista suunnittelua tuodaan pohjoismaisen modernismin piiriin mutta uudelleen ajateltuna.

Ib Kofod-Larsenin suunnittelema tuoli osoittaa suunnittelijansa mestarillisuuden - se on harkittu, funktionaalinen ja tyylikäs, nimensä tuoli on saanut kyynärpäille jätetyistä aukkokohdista, joissa jokainen voi halutessaan lepuuttaa käsiään taikka sujuvasti kutoa tai muuten käsiään liikutellen työskennellä.

Tuolin diagonaali linjakkuus ja laadukkaat materiaalit kestävät aikaa ja istuvat kauniisti moderniin ympäristöön tuoden siihen lämpöä ja tanskalaiselle suunnittelulle niin tyypillistä hienostunutta puunkäsittelytaitoa sekä materiaalien ja muotojen yhteispeliä.

Tuolia on saatavilla myös muilla väreillä ja kankaalla verhoiltuna, jos olet kiinnostunut niistä, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Mitat: korkeus 90,6 cm, leveys 71,3 cm, syvyys 66,9 cm, istuinkorkeus 30 cm

Materiaali: vahattu massiivitammi, muotoonpuristettu vaneri, verhoilu: Dunes Cognac 21000

Väri: vaalea tammi, konjakki

Design: Ib Kofod-Larsen 1951

Valmistaja: Menu

Huom! Tuoli on yksilöllisesti verhoiltu tilaustuote, eikä sen vaihtaminen eikä palauttaminen ole mahdollista!

  • MENU DESIGN