Formverkin verkkokaupan käyttö- ja tilausehdot

 

Yleistä

Nämä sopimusehdot sisältävät Formverk Oy:n asiakkailleen tarjoaman verkkokauppapalvelun käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Rekisteröityessään verkkokauppaan käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä käyttöehtoja. Mikäli teemme käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä verkkosivuillamme. Verkkokauppa, josta tilaus on tehty, vastaa tuotteiden toimituksesta ja tilaukseen liittyvästä asiakaspalvelusta.  

 

Yhteystietomme

Formverk Oy

Y-tunnus 0967893-4

Iso Roobertinkatu 12-14

00120 Helsinki

P. 010 4194780

[email protected]

 

Maksaminen

Kun maksat Formverk verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Maksuvahvistusviesti

Paytrail lähettää maksamisen jälkeen sähköpostitse maksuvahvistusviestin, niissä tapauksissa joissa verkkokauppa välittää meille asiakkaan sähköpostiosoitteen. Maksuvahvistusviestissä oleva maksutunnus on jokaiselle maksulle yksilöllinen ja sen avulla verkkokauppias tai Paytrailin asiakaspalvelu löytävät maksusi tiedot tarvittaessa helposti.

Maksamisen turvallisuus.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

KorttimaksutavatPaytrailin kautta tehtävät korttimaksut kulkevat Netsin kautta. Kaikki perinteiset korttimaksut varmennetaan käyttäen korttiyhtiöiden varmennusmenetelmiä (esim. Mastercard SecureCode, Verified by Visa), mikäli kortti on mukana varmennusohjelmassa.Lasku- ja osamaksutavatPaytrailin maksupalveluun kuuluvat Walley (luotonmyöntäjä Collector Bank) ja Jouston lasku- ja osamaksutavat. Näillä maksutavoilla maksettaessa kuluttajalta vaaditaan aina vahva tunnistautuminen ostamisen turvallisuuden varmistamiseksi.Paytrailille on myönnetty ensimmäisten toimijoiden joukossa Safe Pay -sertifikaatti, joka kertoo laskulla maksamisen turvallisuudesta. Safe Pay -sertifikaatin myöntämisen edellytyksenä on, että Paytrail varmistaa tietojen käsittelyn ja järjestelmien sekä prosessien turvallisuuden, kun kuluttaja maksaa laskulla/osamaksulla Paytrailin palvelun kautta.Lisätietoa Safe Pay -sertifikaatti löydät osoitteesta: https://safe-pay.fi

Walley

Collector Bankin lasku- ja osamaksuratkaisun uusi nimi on Walley. Maksutavan toimittaja on aiempaan tapaan Collector Bank. Maksunsaaja on sama kuin aiemmin ja maksaminen verkkokaupoissa, joissa kyseinen maksutapa on käytössä, toimii vanhaan tapaan. Muutos tapahtuu syyskuussa 2021.Paytrailin maksupalvelua käyttävissä verkkokaupoissa asioidessasi voit valita lasku/osamaksu -vaihtoehdon tuttuun tapaan maksua tehdessäsi.Mikä muuttuu nimenvaihdoksen myötä?Jos olet tehnyt ostoksia Collectorin laskulla/osamaksulla, olet aiemmin saanut laskut Collector-osoitteesta. Jatkossa lähettäjä on Walley, joten tarkkaile sähköposti- ja roskapostikansiotasi.Jatkossa voit tarkastella laskujasi osoitteessa my.walley.fi.Jos sinulla on kysyttävää laskuistasi tai haluat tietää lisää Walley:sta, ota yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun:https://www.walley.fi/asiakaspalvelup. +358 9 3158 9947 (ma-pe 09:00 - 18:00) tai sähköpostitse [email protected] lukea lisää nimenvaihdoksesta osoitteessa: collector.fi/walley

 

Toimitusajat

Tuotteidemme toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä riippuen. Varaamme oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

Tässä joitakin esimerkkejä arvioiduista toimitusajoista:

Quick ship tuotteet,  7 - 12 päivää

Sisustustuotteet       7 - 12 päivää

Tilaustuotteet            4 - 8 viikkoa

Sohvat                      6 - 8 viikkoa

Emme vastaa viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

 

Toimittaminen

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen joka voi olla myös toinen kuin kotiosoite. Tilattu tuote on myös mahdollista noutaa myymälästämme osoitteesta Formverk Oy, Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki.

Tuotteiden toimitusaika-arviot löytyvät verkkokauppamme sivuilta kohdasta Toimitusaika. Mikäli tuotetta ei löydy varastostamme, ilmoitamme asiakkaalle siitä sähköpostitse. Samassa sähköpostiviestissä ilmoitamme myös toimitusaika-arvion. Jos asiakkaana koet että arvioitu toimitusaika on tilaamallesi tuotteelle liian pitkä, annamme sinulle oikeuden peruuttaa tilauksesi 24 h:n kuluessa siitä kun olet saanut edellä mainitun sähköpostiviestin. Tämän jälkeen peruuttaminen ei ole mahdollista muuten kuin palauttamalla tuote yleisten verkokauppaa koskevien palautusohjeiden mukaisesti. Oy Formverk Ab:n verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Mikäli tilaus sisältää useita tuotteita joilla on eripituinen toimitusaika, toimitetaan tuotteet kerralla pisimmän toimitusajan mukaan. Jos haluat jonkin tuotteen nopeammin, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, [email protected].

 

Toimitustavat- ja kulut

Tilauksiin lisätään toimitusmaksu, joka on 10,00 euroa lähetykseltä jos tilauksesi arvo ei ylitä 100,00 euroa ja noudat lähetyksen lähimmästä postitoimipisteestä tai pakettiautomaatista (Smartpost). Yli 100,00 euron pienituotetilaukset toimitamme rahtivapaasti lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin (Smartpost). Tilaus on myös mahdollista noutaa myymälästämme, jolloin rahtimaksuja ei synny.

Huonekalujen ja muiden isokokoisten tuotteiden osalta toimitus tapahtuu pääsääntöisesti kotiovellesi maksutta jos tilauksesi arvo ylittää 100,00 euroa. Verkkokaupassa on käytössä seuraavat Postin palvelut: Postipaketti, nouto Postista. Lähetyksen nouto lähimmästä Postin noutopisteestä tai asiakkaan itse valitsemasta noutopaikasta. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun olemme lähettäneet tilauksesi. Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus ja Postin lähetystunnus. Nouto Smartpost -pakettiautomaatista

Valitse verkkokaupasta tilatessasi pakettisi noutopaikaksi itsellesi sopivin Smartpost-automaatti. Toimipisteen valinta tapahtuu osoitetietojen syöttämisen jälkeen. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saat matkapuhelimeesi lokeron avainkoodin sisältävän tekstiviestin. Avainkoodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Paketin koko tulee olla maksimissaan 60 x 36 x 60 cm. Mikäli tilaamasi paketti ei mahdu pakettiautomaattiin toimitetaan lähetys lähimpään postitoimipaikkaan, josta saat siitä ilmoituksen.

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti toimittaa tuotteet kotiin tai työpaikalle arkipäivisin klo 9–21 välisenä aikana. Posti varmistaa perilletoimituksen ajankohdan puhelimitse. Tällöin tilaustietoihin on annettava puhelinnumero, josta vastaanottajan tavoittaa päivisin. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, postitetaan vastaanottajalle soittopyyntö jakeluajankohdan sopimiseksi.

 

Palautusoikeus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Verkkokaupastamme ostaminen on turvallista, ja asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus ja käyttöohjeet) ovat tallella. Palautettava tuote pitää olla pakattu alkuperäiseen kuljetuspakkaukseensa tai vastaavalla tavalla. Paketin voit jättää asiakaspalautuksena ilman postimaksua Postiin. Palautuksesta tulee pyytää kuitti. Muistathan että yksilöllisesti verhoiltuja tuotteita et voi palauttaa! Verkkokauppa ei vastaa palautuskuluista myöskään isojen tuotteiden palautuksissa, jotka ovat kuljetettu asiakkaalle kotiinkuljetuksena. Esimerkkinä suuret yli 35 kiloiset tuotteet. Pidätämme oikeuden veloittaa ison huonekalun palautuksesta aiheutuneet kustannukset tilauksesta.

Palautusosoite on:

626960

Formverk

Iso Roobertinkatu 12-14

00120 Helsinki

 

Pakkaa siis tuotteet huolellisesti ja vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan, asiakkaana olet aina vastuussa lähetyksen saapumisesta ehjänä ja alkuperäisessä kunnossa perille. Palautuksesi tarkastetaan aina varastollamme ennen maksun palauttamista!

Voit myös halutessasi vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen. Ota tällöin yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme (klo 10-18) 010 4194780 tai sähköpostitse [email protected]

Jos lähetys on tullut asiakkaalle vahingoittuneena, viallisena tai virheellisenä, tulee asiasta ilmoittaa 3 arkipäivän sisällä sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai asiakaspalvelunumeroon 010 4194780. Myyjä korvaa viallisen, virheellisen tai kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella.

Mikäli tämä ei ole mahdollista, ostajalle hyvitetään hänen maksamansa rahasuoritus kokonaisuudessaan.

 

Rahojen palautus

Lakisääteisen palautusajan aikana (14 pv tuotteen saapumisesta asiakkaalle) maksut palautetaan joko kokonaisuudessaan tai osapalautuksina Maksuturvan kautta asiakkaalle. Palautukset tehdään maksutavasta riippumatta aina ostajan käyttämälle maksutavalle (pankki, kortti, lasku, erämaksu).

 

Virhevastuu

Mahdollinen takuu ei rajoita Formverkin Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta. Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden kuluessa.

 

Immateriaalioikeudet verkkokaupan sisältöön

Formverkin verkkokaupan sisältö, mukaan lukien kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Formverkin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Verkkokaupan sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

 

Henkilötiedot ja tietosuoja

Huolehdimme asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä verkkokaupan tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

 

Vastuunrajoitus

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Vahingonkorvausvastuumme enimmäismäärä on 50% tuotteen hankintahinnasta. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen. Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot. Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

 

Soveltava laki ja erimielisyydet

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

 

Formverkin verkkokaupan käyttö- ja tilausehdot

 

Yleistä

Nämä sopimusehdot sisältävät Formverkin asiakkailleen tarjoaman verkkokauppapalvelun käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Rekisteröityessään verkkokauppaan käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä käyttöehtoja. Mikäli teemme käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä verkkosivuillamme. Verkkokauppa, josta tilaus on tehty, vastaa tuotteiden toimituksesta ja tilaukseen liittyvästä asiakaspalvelusta.  

 

Yhteystietomme

Formverk / Mverk Oy

Y-tunnus 2293273-0

Iso Roobertinkatu 12-14

00120 Helsinki

P. 010 4194780

[email protected]

 

Maksaminen

​Paypal Suomi - netin suurin ja suosituin maksupalvelu

Mikä on Paypal? Paypal on suuri kansainvälinen maksupalvelu, jossa rahansiirto onnistuu pelkällä sähköpostiosoitteella. Siirtääksesi rahaa Paypalin välityksellä - tulee sinun rekisteröidä Paypal-tili ja yhdistää tiliin luottokortti, josta rahaa siirretään. Paypal maksaminen on käytössä esimerkiksi Amazon ja Ebay -verkkokaupoissa. Paypalin tilisiirto on maksuton, mutta vastaanotetusta rahasta Paypal perii pienen komission itselleen.

 

Toimitusajat

Tuotteidemme toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä riippuen. Varaamme oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

Tässä joitakin esimerkkejä arvioiduista toimitusajoista:

Quick ship tuotteet,  7 - 12 päivää

Sisustustuotteet       7 - 12 päivää

Tilaustuotteet            4 - 8 viikkoa

Sohvat                      6 - 8 viikkoa

Emme vastaa viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

 

Toimittaminen

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen joka voi olla myös toinen kuin kotiosoite. Tilattu tuote on myös mahdollista noutaa myymälästämme osoitteesta Formverk, Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki.

Tuotteiden toimitusaika-arviot löytyvät verkkokauppamme sivuilta kohdasta Toimitusaika. Mikäli tuotetta ei löydy varastostamme, ilmoitamme asiakkaalle siitä sähköpostitse. Samassa sähköpostiviestissä ilmoitamme myös toimitusaika-arvion. Jos asiakkaana koet että arvioitu toimitusaika on tilaamallesi tuotteelle liian pitkä, annamme sinulle oikeuden peruuttaa tilauksesi 24 h:n kuluessa siitä kun olet saanut edellä mainitun sähköpostiviestin. Tämän jälkeen peruuttaminen ei ole mahdollista muuten kuin palauttamalla tuote yleisten verkokauppaa koskevien palautusohjeiden mukaisesti. Formverk  verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Mikäli tilaus sisältää useita tuotteita joilla on eripituinen toimitusaika, toimitetaan tuotteet kerralla pisimmän toimitusajan mukaan. Jos haluat jonkin tuotteen nopeammin, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, [email protected].

 

Toimitustavat- ja kulut

Tilauksiin lisätään toimitusmaksu, joka on 10,00 euroa lähetykseltä jos tilauksesi arvo ei ylitä 100,00 euroa ja noudat lähetyksen lähimmästä postitoimipisteestä tai pakettiautomaatista (Smartpost). Yli 100,00 euron pienituotetilaukset toimitamme rahtivapaasti lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin (Smartpost). Tilaus on myös mahdollista noutaa myymälästämme, jolloin rahtimaksuja ei synny.

Huonekalujen ja muiden isokokoisten tuotteiden osalta toimitus tapahtuu pääsääntöisesti kotiovellesi maksutta jos tilauksesi arvo ylittää 100,00 euroa. Verkkokaupassa on käytössä seuraavat Postin palvelut: Postipaketti, nouto Postista. Lähetyksen nouto lähimmästä Postin noutopisteestä tai asiakkaan itse valitsemasta noutopaikasta. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi kun olemme lähettäneet tilauksesi. Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus ja Postin lähetystunnus. Nouto Smartpost -pakettiautomaatista

Valitse verkkokaupasta tilatessasi pakettisi noutopaikaksi itsellesi sopivin Smartpost-automaatti. Toimipisteen valinta tapahtuu osoitetietojen syöttämisen jälkeen. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saat matkapuhelimeesi lokeron avainkoodin sisältävän tekstiviestin. Avainkoodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Paketin koko tulee olla maksimissaan 60 x 36 x 60 cm. Mikäli tilaamasi paketti ei mahdu pakettiautomaattiin toimitetaan lähetys lähimpään postitoimipaikkaan, josta saat siitä ilmoituksen.

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti toimittaa tuotteet kotiin tai työpaikalle arkipäivisin klo 9–21 välisenä aikana. Posti varmistaa perilletoimituksen ajankohdan puhelimitse. Tällöin tilaustietoihin on annettava puhelinnumero, josta vastaanottajan tavoittaa päivisin. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, postitetaan vastaanottajalle soittopyyntö jakeluajankohdan sopimiseksi.

 

Palautusoikeus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Verkkokaupastamme ostaminen on turvallista, ja asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat (myös pakkaus ja käyttöohjeet) ovat tallella. Palautettava tuote pitää olla pakattu alkuperäiseen kuljetuspakkaukseensa tai vastaavalla tavalla. Paketin voit jättää asiakaspalautuksena ilman postimaksua Postiin. Palautuksesta tulee pyytää kuitti. Muistathan että yksilöllisesti verhoiltuja tuotteita et voi palauttaa! Verkkokauppa ei vastaa palautuskuluista myöskään isojen tuotteiden palautuksissa, jotka ovat kuljetettu asiakkaalle kotiinkuljetuksena. Esimerkkinä suuret yli 35 kiloiset tuotteet. Pidätämme oikeuden veloittaa ison huonekalun palautuksesta aiheutuneet kustannukset tilauksesta.

Palautusosoite on:

626960

Formverk

Iso Roobertinkatu 12-14

00120 Helsinki

 

Pakkaa siis tuotteet huolellisesti ja vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan, asiakkaana olet aina vastuussa lähetyksen saapumisesta ehjänä ja alkuperäisessä kunnossa perille. Palautuksesi tarkastetaan aina varastollamme ennen maksun palauttamista!

Voit myös halutessasi vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen. Ota tällöin yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme (klo 10-18) 010 4194780 tai sähköpostitse [email protected]

Jos lähetys on tullut asiakkaalle vahingoittuneena, viallisena tai virheellisenä, tulee asiasta ilmoittaa 3 arkipäivän sisällä sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai asiakaspalvelunumeroon 010 4194780. Myyjä korvaa viallisen, virheellisen tai kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella.

Mikäli tämä ei ole mahdollista, ostajalle hyvitetään hänen maksamansa rahasuoritus kokonaisuudessaan.

 

Rahojen palautus

Lakisääteisen palautusajan aikana (14 pv tuotteen saapumisesta asiakkaalle) maksut palautetaan joko kokonaisuudessaan tai osapalautuksina Maksuturvan kautta asiakkaalle. Palautukset tehdään maksutavasta riippumatta aina ostajan käyttämälle maksutavalle (pankki, kortti, lasku, erämaksu).

 

Virhevastuu

Mahdollinen takuu ei rajoita Formverkin Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta. Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden kuluessa.

 

Immateriaalioikeudet verkkokaupan sisältöön

Formverkin verkkokaupan sisältö, mukaan lukien kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Formverkin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Verkkokaupan sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

 

Henkilötiedot ja tietosuoja

Huolehdimme asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä verkkokaupan tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

 

Vastuunrajoitus

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Vahingonkorvausvastuumme enimmäismäärä on 50% tuotteen hankintahinnasta. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen. Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot. Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

 

Soveltava laki ja erimielisyydet

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.