Infinito kirjahylly, pähkinä, 270 cm

20 401,00 €

Modulaarinen Infinito kirjahylly kuuluu arvostettujen Cassina klassikoiden sarjaan. Kirjahyllyn kauneus on sen muunneltavuudessa, materiaalivalinnoissa ja toimivassa rakenteellisuudessa, joka korkealaatuisena viehättää vaativaa ja taidokasta suunnittelua arvostavaa kuluttajaa. Infiniton voit sijoittaa vaikka keskelle huonetta, se toimii näin loistavasti tilanjakajana mutta myös perinteisenä kirjahyllynä. Modulaarista hyllykköä voit myös kasvattaa vähitellen - yhden hyllyosan leveys on 80 cm, sen korkeus on aina säädettävissä huonekorkeuden mukaan mitassa 268-290 cm. Hyllyyn on saatavilla ovellisia elementtejä mutta sen voi rakentaa myös ilman, hyllyt on helppo sijoittaa haluamalleen korkeudelle.

Verkkokauppamme vaihtoehdon lisäksi modulaarista hyllyä on saatavilla saarnisena ja mustaksi petsattuna. Jos haluat ostaa Infiniton pienempänä, isompana tai muuten erilaisena kokonaisuutena taikka väriltään toisenlaisena, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme. Infinito kirjahylly kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 268-290 cm, leveys 260 cm, syvyys 35 cm, yhteensä 10 kpl 80 cm leveitä hyllytasoja, joista 3 kpl 35 cm syviä, ja 7 kpl 25 cm syviä; lisäksi 1kpl 2-ovinen säilytyselementti, sekä 1 kpl kippiovellinen säilytyselementti

Materiaali: amerikkalainen massiivipähkinäpuu

Väri: pähkinäpuu

Design: Franco Albini 1956/57

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuotteen vaihtaminen tai palauttaminen ei ole mahdollista!

Toimitetaan maksutta vain pääkaupunkiseudulle! Jos haluat tilata kirjahyllyn mutta asut muualla Suomessa, ota yhteyttä verkkokauppaamme, toimituskulut lisätään ostokseen!

Hyllyt, Cassina, Kampanjat