In Between SK6 250x100 pöytä, 3 väriä

Alkaen 2 111,00 €

In Between sarjan suorakaiteenmuotoinen pöytä on valmistettu perinteisellä puuntyöstömenetelmällä. Pöytä henkiikin skandinaavisen minimalismin lisäksi perinteiden arvostusta ja kestävä tammipuu tekee siitä käyttökelpoisen niin modernissa kuin perinteikkäämmässäkin ympäristössä. Saatavilla kolme kaunista tammiversiota. Pöytä muodostaa In Between-tuolin kanssa harmonisen kokonaisuuden. Tilattavissa on myös nanolaminaattipintaisia ja linoleumpintaisia pöytiä, jos olet kiinnostunut niistä, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Mitat: pituus 250 cm, leveys 100 cm, korkeus 74 cm

Materiaali: jalat: kirkaslakattu massiivitammi, savupetsattu massiivitammi, mustaksi petsattu/maalattu massiivitammi, pöytälevy: MDF-levy joka on päällystetty tammivanerilla (laidat, pinta)

Väri: tammi, savutammi, musta

Design: Sami Kallio 2015

Valmistaja: &Tradition

Huom! Tämä pöytä toimitetaan maksutta vain alueille Helsinki, Vantaa, Espoo - kotiosoitteesi alaovelle. Jos asut korkealla kerroksissa edellämäinituilla alueilla tai muualla  Suomessa ja haluat tilata pöydän, toimituskulut lisätään kauppaan! Ota siis yhteyttä verkkokauppaamme toimituskulujen selvittämiseksi!

Fast Track!

Liittyvät tuotteet