CPH 30 Extendable Table 200 cm, 7 värivaihtoehtoa

Alkaen 3 008,50 €

Hayn tyylikkään skandinaaviset ja kestävät Copenhague 30 pöydät toimivat monenlaisissa ympäristöissä. Niiden muotokieli on ajaton, yksinkertainen, moderni ja puhuttelevan kevyt.

Nyt pöydät on saatavilla jatkettavina versioina. Jatko-osat myydään aina erikseen ja niiden pintamateriaali on aina joko laminaattia tai linoleumia - tarkoituksena on että palat saavat erottua itse pöydästä. Jos haluat pitää pöytäsi mahdollisimman yksivärisenä jatkettunakin niin tilaa pöytä aina joko linoleum- tai laminaattipintaisena.

Jatkopaloja voit ostaa enintään 4 kpl jolloin pöytä saavuttaa maksimipituuden 400 cm, kukin jatkopala on aina pituudeltaan 50 cm. Jos haluat lisätä pöytääsi kolme tai neljä jatkopalaa, sinun täytyy ostaa myös ylimääräinen jalka, joka myös aina myydään erikseen ja joka on aina musta.

Pöydän jatkomekanismi on helppo ja sujuva käyttää mutta jatkopalat sinun pitää säilöä erikseen.

Verkkokauppamme 7 vaihtoehdon lisäksi pöytää on saatavilla jaloiltaan saippuoituna tammisena yhdistettynä kaikkiin pöytälevyn linoleumväreihin ja laminaattiin. Jos haluat ostaa pöydän sellaisena, tilaa se suoraan liikkeistämme.

Materiaali: jalat - lakattu tammi, petsattu tammi, pöytälevyt linoleum vanerilaidalla tai lakattu tai petsattu tammi, laminaatti, lakka on puolimatta ja vesiohenteinen

Mitat: pituus 200 cm, syvyys 90 cm, korkeus 74 cm, jatko-osien max pituus 400 cm (4 kpl jatkopalaa)

 

Väri:

1 - lakattu tammi - jalat ja pöytälevy

2 - lakatut jalat, valkoinen laminaatti pöytälevy

3 - lakatut jalat, Off white linoleum

4 - lakatut jalat, harmaa linoleum

5 - lakatut jalat, musta linoleum

6 - mustaksi petsatut jalat, musta linoleum

7 - mustaksi petsattu tammi

 

Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Hay

Huom! Muista ostaa erikseen jatkopalat ja tukijalka!

 

  • HAY