Grande Papilio -pyörivä nojatuoli, 2 väriä

Alkaen 2 950,00 €

Grande Papilio-nojatuolin muoto kutsuu istumaan mukavasti ja tyylikkäästi. Selkänojan "siivekkeet" ovat saaneet kutsuvan muotonsa perhoselta -- "papilio" latinaksi. Papilion sulavan kaunis muotoilu pelkistettyine perhosen siipineen ja jalustan typistetyn kartion muotoineen erottuu edukseen. Nojatuolissa on funktionaalinen pyörivä jalusta. Papilionin verhoilu on avattavissa ja helposti irrotettavissa selkäpuolen vetoketjun ansiosta. Vetoketju toimii myös koristeellisena elementtinä, sillä se on jätetty viimeistellysti näkyville.

Papilio-sarjaan kuuluu myös täydentävä rahi, sekä pienempi Piccola Papilio-nojatuoli, että lasten Mini Papilio-nojatuoli. Grande Papilio on saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluilla, tiedustelut liikkeemme kautta tai sähköpostitse info@formverk.com. Verhoiluvaihtoehtoja on nähtävillä liikkeessämme.

Verkkokaupassamme voit valita kahden eri verhoiluvaihtoehdon väliltä. Lisäksi voit valita, haluatko tilata pelkän nojatuolin, vai sekä nojatuolin että rahin.

Materiaalit: runko teräsprofiilia ja teräsputkea, Bayfit® joustavaa kylmämuovattua polyuretaanivaahtoa, sisävuori polyesteriä, pyörivä rakenne terästä ja alumiinia, verhoilu 100% villaa

Nojatuolin mitat: leveys 83 cm, syvyys 87 cm ja korkeus 102 cm, istuinkorkeus 36 cm

Rahin mitat: leveys 70 cm, syvyys 50 cm ja korkeus 42,5 cm

Verhoilu: Ego (100% villaa), Edit (30% viskoosi - 16% villa - 13% pellava - 12% puuvilla - 10% polyamidi - 9% polyesteri - 6% silkki - 4% akryyli)

Värit:

- musta (Ego 150)

- meleerattu harmaa (Edit 153)

 

Vaihtoehdot:

- nojatuoli

- nojatuoli + rahi

 

Design: Naoto Fukasawa

Valmistaja: B&B ITALIA

 

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!