Floe Insel Sofa Chaise Longue

8 258,00 €

Floe Insel -sohvan muhkeat mittasuhteet, epäsymmetriset muodot ja liikkeen illuusiota korostavat diagonaaliset tikkaukset luovat tälle persoonalliselle sohvalle sen omaleimaisen ilmeen. Suunnittelija Patricia Urquiolan arkkitehtitausta näkyy sohvan upeassa mittasuhteiden ja kontrastien harmonisessa hallinnassa. Urquiola teki Floe Insel-sohvaa suunnitellessaan erityisen paljon työtä pehmusteiden jämäkkyyden ja pehmeyden optimaalisen suhteen saavuttamiseksi.

Floe Insel -moduuleissa on kiinnostava 25-asteen kulma. Sohvan taidokkaan viimeistellyt, haastavia orgaanisia linjoja mukailevat saumat ovat valmistajan - italialaisen Cassinan - mestarityön taidonnäyte.

Tässä versiossa on moduuli 552_21 sekä divaanimoduli 552_32.

Floe Insel-sohvaa on saatavilla lukemattomina eri variaatioina. Myös verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Ota yhteyttä suoraan myymäläämme, mikäli tahdot lisätietoja muista versioista.

Mitat: leveys 348 cm, syvyys 113 cm, divaaniosan syvyys 158 cm, korkeus 72 cm, istuinkorkeus 38 cm

Materiaalit: runko teräsputkea ja joustavaa vyöpunosta, pehmusteet joustavaa kylmämuovattua polyuretaanivaahtoa, jonka päällä polyestervanua, tikattu tekstiiliverhoilu, jalat maalattua terästä

Verhoilu: Gerrit Uni Melange 13O615

Design: Patricia Urquiola 2017

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Huonekalut, Sohvat, Cassina