Floe Insel Ottoman, nahkaverhoilu

3 209,00 €

Floe Insel -moduulien muhkeat mittasuhteet, epäsymmetriset muodot ja liikkeen illuusiota korostavat diagonaaliset tikkaukset luovat tälle persoonalliselle sohvasarjalle sen omaleimaisen ilmeen. Suunnittelija Patricia Urquiolan arkkitehtitausta näkyy tuotteiden upeassa mittasuhteiden ja kontrastien harmonisessa hallinnassa. Urquiola teki Floe Insel-moduuleita suunnitellessaan erityisen paljon työtä pehmusteiden jämäkkyyden ja pehmeyden optimaalisen suhteen saavuttamiseksi.

Floe Insel -moduuleissa on kiinnostavia muotoja, jotka ovat yhdistelmä pyöristettyjä kulmia ja käänteitä sekä suoria linjoja. Rahin taidokkaan viimeistellyt, haastavia orgaanisia linjoja mukailevat saumat ovat valmistajan - italialaisen Cassinan - mestarityön taidonnäyte.

Tätä rahia voit käyttää joko sellaisenaan, tai osana sohvakokonaisuutta.

Floe Insel-moduuleita on saatavilla lukemattomina eri variaatioina. Myös verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Ota yhteyttä suoraan myymäläämme, mikäli tahdot lisätietoja muista versioista.

Mitat: leveys 137 cm, syvyys 107 cm, korkeus 37 cm

Materiaalit: runko teräsputkea ja joustavaa vyöpunosta, pehmusteet joustavaa kylmämuovattua polyuretaanivaahtoa, jonka päällä polyestervanua, tikattu nahkaverhoilu, jalat maalattua terästä

Verhoilu: Pelle Extra-nahka, väri "Caffelatte" 13Y282

Design: Patricia Urquiola 2017

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa