Flex Armchair SO1967

1 542,00 €

Flex Armhair on kauniisti tikkauksilla viimeistelty, käsinojallinen tuoli, joka sopii niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin. Tämä Flex-tuoli kuuluu laajaan ja monipuoliseen Flex-tuoliperheeseen, josta löytyy istuimia moneen käyttötarkoitukseen.

Tämä verkkokauppamme versio on ympäriverhoiltu, koristetikattu, käsinojallinen malli SO1967, jossa on pyörivä pyökkinen keskijalkarakenne.

Tuolista saa myös verhoilematonta tai osittain verhoiltua versiota thermopolymeeri-istuimella, joko käsinojilla tai ilman. Myös poikittaisen koristetikkauksen voi halutessaan jättää pois. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukuisia erilaisia. Pyökkijalkaa saa useissa eri puunsävyissä ja väreissä. Myös useita erilaisia jalkarakenteita on tarjolla; löytyy niin kelkkajalkaa, pyökkipuisia jalkoja kuin pyörivää metallista jalkarakennetta niin renkailla kuin ilmankin.

Jos olet kiinnostunut tuolista toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme.

Materiaali: lasikuituvahvisteinen ECO thermopolymeeri, pyökkijalat, pyörivä rakenne metallia, polyuretaanivaahto, kangasverhoilu 100% villaa, polypropyleenitassut

Koko: leveys 67 cm, syvyys 52 cm, korkeus 86 cm, istuinkorkeus 45 cm + pehmusteet 20mm, käsinojan korkeus 69,5 cm

Väri+ verhoilu: harmaanbeige (Blazer CUZ86) + pyökkijalka

Design: Piergiorgio Cazzaniga

Valmistaja: Andreu World

Liittyvät tuotteet