Fiber Armchair, Swivel, Castors & Lift, 2 verhoiluvaihtoehtoa

Alkaen 819,00 €

Muuton Fiber Armchair Swivel tuoli kaasujousella on valmistettu innovatiivisesta, ympäristöystävällisestä komposiittimateriaalista, joka koostuu puu- ja muovikuiduista. Tuolin muotokielessä toimiva klassisuus yhdistyy moderneihin kurveihin ja ympäristöystävällinen materiaali tekee siitä kierrätettävän. Fiber-tuolin ilme vaihtuu erilaisten jalkavaihtoehtojen ja värien mukaan ja se sopii kotiin sekä toimistoon ja muihin julkisiin tiloihin työpöydän tai neuvottelupöydän tuoliksi kuten tämäkin pyöriväjalkainen, kaasujousellinen ja pyörällinen malli, joka toimii modernin kodin ja julkisen tilan funktionaalisena työtuolina.

Tätä pyörällistä tuolimallia on saatavilla myös muilla Kvadratin laadukkailla kankailla ja nahoilla verhoiltuna. Tuolin runko on aina joko musta, harmaa tai valkoinen ja pyörien väri noudattaa rungon väriä. Saatavilla on myös vain etuverhoiltu versio tuolista, tällöin istuinväri värikoordinoidaan kankaan ja rungon kanssa. Jos olet kiinnostunut muista työtuolivaihtoehdoista ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme.

Mitat: korkeus 76-83 cm, leveys 70 cm, syvyys 70 cm, istuinkorkeus 46-53 cm

Materiaalit: istuin: puu- ja muovikuidut 25%, 70% polypropyleeni, 5% värjätty polypropyleeni, jalat: maalattu alumiini, kumi, verhoilu Kvadrat

Väri:

1 - harmaa + Remix 133

2 - musta + Remix 183

Design: Iskos-Berlin 

Valmistaja: Muuto