Extrasoft sohva

Alkaen 16 090,00 €
Vain %1 jäljellä

Living Divani Extra Soft -sohva on elegantti ja mukava huonekalu, joka on suunniteltu tarjoamaan ylellistä istumiskokemusta. Tämä sohva yhdistää tyylikkään muotoilun ja pehmeät materiaalit, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan moderniin olohuoneeseen.

Sohva on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja mukavuuden. Sen ylellinen pehmuste ja laadukas verhoilu tarjoavat miellyttävän istumapaikan sekä rentoutumiseen että sosiaaliseen kanssakäymiseen perheen ja ystävien kanssa.

Living Divani Extra Soft -sohvan muotoilu on ajaton ja tyylikäs, ja se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Sen pehmeät linjat ja hienostunut ulkonäkö tekevät siitä keskipisteen huoneessa. Sohvan saatavilla olevat eri värit ja materiaalivaihtoehdot mahdollistavat sen mukauttamisen omaan sisustustyyliisi.

Tämä sohva ei ole pelkästään käytännöllinen istumapaikka, vaan myös sisustuselementti, joka lisää kodikkuutta ja eleganssia olohuoneeseesi. Living Divani Extra Soft -sohva kutsuu sinut rentoutumaan ja nauttimaan hetkistä perheesi ja ystäviesi kanssa

Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi mahdollisuudet valita itselleen sopiva sohva ovat moninaisia, verhoilumateriaaleja myöten. Myös hinnat vaihtelevat valintojen mukaan. Jos olet kiinnostunut sohvasta mutta toisen kokoisena, -mallisena, tosin verhoiltuna, ota suoraan yhteyttä liikkeisiimme.

Materiaalit: runko - mänty, poppeli, polyuretaanivaahto(eri tiheyksiä), untuva, pvc

Verhoilukankaat: Kahli 01, Kahli 03, Kahli 06 ( 100% pellava) ja Seta 704 nahka

   

Sohvan eri elementit:

Istuinosat

A. 120 x 68 x 35cm x 2

B. 120 x 94 x 35cm x 1

C. 120 x 120 x 35cm x 1

Käsinojaosat

D. 120 x 51 x 46cm x 2

Selkänojaosat

E. 120 x 51 x 51cm x 2

Design: Piero Lissoni 

Valmistaja: Living Divani

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!