CPH 20 Table ø 90 cm, 8 väriä

Alkaen 855,80 €

Copenhague CPH 20 pyöreä, kolmijalkainen pöytä toimii monenlaisissa ympäristöissä, sen muotokieli on ajaton, skandinaavinen, oivaltava ja tyylikäs.

Copenhague-kalustesarjan ovat suunnitelleet Ronan ja Erwan Bouroullec ja kalusteet on suunniteltu alunperin Kööpenhaminan yliopistoon. Sarja syntyi halusta luoda julkiseen tilaan omaperäiset, yksinkertaisen kauniit ja myös kotikäyttöön sopivat kalusteet.

Tämä ø 90 cm kokoinen pöytä on järkevä valinta pieneen asuntoon ja keittiöön. Pöydän jalkojen väri määrittää aina myös pöytälevyn vanerilaidan värin - mustajalkaisessa laita on aina musta ja tammijalkaisessa laita on aina tammenvärinen.

Kaikki linoleum- ja laminaattipintaiset verkkokauppamme pöydät ovat jalkaosastaan lakattuja vesiohteisella, puolimatalla lakalla. Jos haluat pöydän mutta varustettuna saippuakäsitellyillä tammijaloilla, tilaa se suoraan liikkeistämme!

Mitat: ø 90 cm, korkeus 74 cm

Materiaali: jalusta lakattu/ mustaksi petsattu massiivitammi, pöytälevy 18 mm linoleumpintainen tammivaneri, laminaattipintainen tammivaneri tai tammipintainen, lakattu vaneri, uusi vesiohenteinen puolimatta lakka

 

Väri:

1 - lakattu tammi/lakattu tammi jalka         

2 - (poistunut väri)

3 - musta tammi/musta tammi jalka (kokonaan mustaksi petsattua tammea)

4 - harmaa linoleum/lakattu tammi jalka

5 - off white linoleum/ lakattu tammi jalka(off white = harmaanvalkoinen)

6 - tummanvihreä linoleum/lakattu tammi jalka

7 - valkoinen laminaatti/lakattu tammi jalka

8 - musta linoleum/ lakattu tammi jalka

9 - musta linoleum/musta tammi(kokonaan musta pöytä, pinta linoleumia, jalat petsattua tammea)

 

Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Hay

  • HAY