CPH 20 Table ø 120 cm, 8 väriä

Alkaen 1 149,00 €
Vain %1 jäljellä

Copenhague CPH 20 pyöreä, kolmijalkainen pöytä toimii monenlaisissa ympäristöissä, sen muotokieli on ajaton, skandinaavinen, oivaltava ja tyylikäs.

Copenhague-kalustesarjan ovat suunnitelleet Ronan ja Erwan Bouroullec ja kalusteet on suunniteltu alunperin Kööpenhaminan yliopistoon. Sarja syntyi halusta luoda julkiseen tilaan omaperäiset, yksinkertaisen kauniit ja myös kotikäyttöön sopivat kalusteet.

Tässä ø 120 cm kokoisessa pöydässä jalkaosan ja pöytälevyn hyötysuhde on maksimoitu - voit helposti sijoittaa useita extratuoleja pöydän ympärille tarvittaessa. Pöydän jalkojen väri määrittää aina myös pöytälevyn vanerilaidan värin - mustajalkaisessa laita on aina musta ja tammijalkaisessa laita on aina tammenvärinen.

Kaikki linoleum ja laminaattipintaiset verkkokauppamme pöydät ovat jalkaosastaan lakattuja puolimatalla vesiohenteisella lakalla. Jos haluat pöydän mutta varustettuna saippuakäsitellyillä tammijaloilla, tilaa se suoraan liikkeistämme!

Mitat: ø 120 cm, korkeus 74 cm

Materiaali: jalusta lakattu/ mustaksi petsattu massiivitammi, pöytälevy 18 mm linoleumpintainen tammivaneri, laminaattipintainen tai tammipintainen, lakattu vaneri, vesiohenteinen puolimatta lakka

Väri:

1 - lakattu tammi/lakattu tammi jalka

2 - (poistunut väri)

3 - musta tammi/musta tammi jalka(kokonaan mustaksi petsattua tammea)

4 - harmaa linoleum/lakattu tammi jalka

5 - off white linoleum/lakattu tammi jalka(off white = harmaanvalkoinen)

6 - tummanvihreä linoleum/lakattu tammi jalka

7 - valkoinen laminaatti/lakattu tammi jalka

8 - musta linoleum/ lakattu tammi jalka

9 - musta linoleum/musta tammi(kokonaan musta pöytä, pinta linoleumia, jalat petsattua tammea)

Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Hay

Ruokapöydät, Hay,