CPH 20 High Table ø 70 cm, 3 väriä

Alkaen 839,30 €

Copenhague CPH 20 pyöreä, kolmijalkainen baaripöytä toimii monenlaisissa ympäristöissä, sen muotokieli on ajaton, skandinaavinen, oivaltava ja tyylikäs.

Copenhague-kalustesarjan ovat suunnitelleet Ronan ja Erwan Bouroullec ja kalusteet on suunniteltu alunperin Kööpenhaminan yliopistoon. Sarja syntyi halusta luoda julkiseen tilaan omaperäiset, yksinkertaisen kauniit ja myös kotikäyttöön sopivat kalusteet.

Pöydän jalkojen väri määrittää aina myös pöytälevyn vanerilaidan värin - mustajalkaisessa laita on aina musta ja tammijalkaisessa laita on aina tammenvärinen.

Kaikki linoleum- ja laminaattipintaiset verkkokauppamme pöydät ovat jalkaosastaan lakattuja vesiohenteisella, puolimattapintaisella lakalla. Jos haluat pöydän varustettuna saippuakäsitellyillä tammijaloilla, tilaa se suoraan liikkeistämme! Pöydästä on saatavilla näiden vaihtoehtojen lisäksi muitakin väriyhdistelmiä.

Tämä korkea baaripöytä soveltuu myös työpöydäksi.

 

Mitat: ø 70 cm, korkeus 105 cm (normaali baarikorkeus)

Materiaali: jalusta lakattu/ mustaksi petsattu massiivitammi, pöytälevy 18 mm linoleumpintainen tammivaneri, laminaattipintainen tammivaneri tai tammipintainen, lakattu vaneri, uusi vesiohenteinen lakka

 

Väri:

1- lakattu tammi/lakattu tammi jalka

2 - valkoinen laminaatti/lakattu tammi jalka

3 - musta linoleum/ lakattu tammi jalka

 

Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Hay

  • HAY