Charles Outdoor Sofa 234 cm

7 796,00 €

Charles Outdoor Sofa on ulkokäyttöön tarkoitettu versio Antonio Citterion suunnittelemasta ikonisesta Charles -klassikkosohvasta, joka on ollut vuosikausia yksi B&B Italian suosituimpia malleja. Sohvan muotokieli istuu klassisen moderniin makuun. Siinä toistuvat Charles-sohvan sirot linjat, mukautuvuus ja tunnusomainen ylösalaisin käännetty ”L”-jalka.

Charles Outdoor-sohva erottuu ajattomalla estetiikallaan. Sen sisärunko on kevyttä alumiinia, jonka päälle on punottu polypropyleeninauhasta kestävä, mutta ilmava runko. Pehmeä istuintyyny ja vapaasti liikuteltavat heittotyynyt takaavat istuinmukavuuden. Verhoilut ovat irrotettavissa.

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Tähän kokonaisuuteen kuuluu rungon ja istuintyynyn lisäksi 3 kpl 50x60cm selkätyynyjä, 2 kpl 45x45cm tyynyjä sekä 2 kpl hieman tummemmalla kankaalla verhoiltuja 50x38 cm -kokoisia tyynyjä.

Charles Outdoor sohvaa saa myös modulaarisina elementteinä, joista voi rakentaa mieleisiään kokonaisuuksia. Myös verhoiluvaihtoehtoja on saatavilla lukemattomia erilaisia. Jos olet kiinnostunut sohvasta toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme!

Materiaalit: jalat pulverimaalattua alumiinia, runko alumiiniputkea ja -profiilia, vedenkestävällä polyesterivanulla päällystettyä muotoonvalettua polyuretaania, verhoilu 100% polypropyleeni

Kangas: Agate 251, 2 kpl tyynyjä hieman tummempi Agate 257 100% polypropyleeni (kat. A)

Väri: kitti + ruskea punos

Mitat: pituus 234 cm, korkeus 72 cm, syvyys 100 cm, istuinkorkeus 40 cm

Tyynyt: 3 kpl 50 x 60 cm, 2 kpl 45 x 45 cm, 2 kpl 50 x 38 cm

Design: Antonio Citterio 2010

Valmistaja: B&B Italia