Charles Outdoor Armchair

3 424,00 €

Charles Outdoor Armchair on ulkokäyttöön tarkoitettu nojatuoli, joka toisintaa Antonio Citterion suunnittelemaa ikonista Charles -klassikkosohvasta, joka on ollut vuosikausia yksi B&B Italian suosituimpia malleja. Tuolin muotokieli istuu klassisen moderniin makuun. Siinä toistuvat Charles-sohvan sirot linjat, mukautuvuus ja tunnusomainen ylösalaisin käännetty ”L”-jalka.

Charles Outdoor-nojatuoli erottuu ajattomalla estetiikallaan. Sen sisärunko on kevyttä alumiinia, jonka päälle on punottu polypropyleeninauhasta kestävä, mutta ilmava runko. Pehmeä istuintyyny ja vapaasti liikuteltava selkätyyny takaavat istuinmukavuuden. Verhoilut ovat irrotettavissa.

Tuotteelle on tilattavissa myös vedenkestävä, valmistajan suosittelema suojahuppu.

Verhoiluvaihtoehtoja on saatavilla lukemattomia erilaisia. Jos olet kiinnostunut nojatuolista toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme!

Materiaalit: jalat pulverimaalattua alumiinia, runko alumiiniputkea ja -profiilia, vedenkestävällä polyesterivanulla päällystettyä muotoonvalettua polyuretaania, verhoilu 100% polypropyleeni

Kangas: Agate 251, 100% polypropyleeni (kat. A)

Väri: kitti + ruskea punos

Mitat: pituus 84 cm, korkeus 72 cm, syvyys 84 cm, istuinkorkeus 40 cm

Design: Antonio Citterio 2010

Valmistaja: B&B Italia