CASSINA Utrecht nojatuoli

Alkaen 3 569,00 €
Vain %1 jäljellä

Gerrit Rietveldin 1935 suunnittelema Utrecht nojatuoli on todellinen tuolimaailman kansainvälinen klassikko. Tuolin kulmikkaan dynaaminen, verhoiltu ja moderni eleganssi sekä tunnusomaiset tikkaukset ja verhoillut käsinojat, jotka jatkuvat saumattomasti jaloiksi ovat niitä seikkoja, jotka ovat tehneet tuolista ainutlaatuisen, nimensä tuoli on saanut Rietveldin syntymäkaupungin mukaan.

Utrecht tuolin juuret yltävät maineikkaaseen Bauhaus taidekouluun, jonka mestareita Gerrit Rietveldkin oli. Hän suunnitteli tuolin ajan hengen innoittamana - funktionalismi näkyy tuolissa yksinkertaisina, puhuttelevina ratkaisuina sekä käytettävyytenä, myös istuinmukavuus on otettu huomioon.

Tuolin ensimmäinen versio vuonna 1936 valmistettiin ruskeasta, puuvillaisesta purjekankaasta ja jo tuolloin kauniit tikkaukset olivat kokonaisuudessa mukana, myöhemmin tuolin tunnusomaisimmaksi kankaaksi on muotoutunut laadukas, pehmeä, kestävä ja värikäs villakangas, joka vaaleiden koristetikkausten kanssa muodostaa näyttävän visuaalisen yhdistelmän.

Utrecht istuu kauniisti niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen, se on toimiva myös isompina ryhminä kotona ja julkisissakin ympäristöissä, värikkäänä voit käyttää Utrechtia yksittäisenä huomioesineenä.

Jos haluat tuoliin toisenlaisen verhoilun kun nettikauppamme vaihtoehdot, tai zig zag tikkaukset, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme, tuolista on saatavilla lukematon määrä väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Tämä Utrecht nojatuoli kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 70 cm, istuinkorkeus 37 cm, leveys 64 cm, syvyys 65 cm, käsinojien korkeus 49 cm

Materiaali: pehmuste polyuretaanivaahtoa sekä polyestervanua, runko massiivipoppelia ja kuusta, verhoilu 100% puuvillasamettia

Kankaat:

- Ortiga 13L650, natural pylvästikkaus

- Ortiga 13L663, natural pylvästikkaus

Design: Gerrit Rietveld 1935

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai