Mex-Hi sohva 220 cm, kromirungolla

6 826,00 €

Mex-Hi on siroille jaloille korotettu versio Cassinan suositusta Mex Cube moduulisohvasta. Istuinkorkeus on silti säilytetty yhtä rennon matalana keventämällä istuintyynyjen korkeutta.

Mex-Hi on Mex Cuben tapaan simppeli ja joustava, minimalistinen ja muuntautumiskykyinen moduulisohva monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Mex-Hi on suunniteltu dynaamiseksi ja mukautumiskykyiseksi sohvaksi, jonka erilaiset moduulit muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Moduuleita on saatavilla selkä- ja käsinojilla, tai ilman niitä. Suuremman sohvakokonaisuuden ilmettä voit keventää jättämällä jonkun moduulin ilman selkänojaa. Moduuleista voit rakentaa joko kulmasohvakokonaisuuden, tai pitkänmallisen, saarekemaisen tai face-to-face -konfiguraation. Mex-Hi sarjaan kuuluu myös sohva- ja sivupöytiä, sekä raheja.

Sohvaa on saatavilla lukemattomina eri variaatioina. Myös verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Ota yhteyttä suoraan myymäläämme, jos tahdot tutustua Mex-Hi sohvan muihin variaatioihin!

Mex-Hi sohvassa on hyödynnetty Cassina LAB:n tutkimustyötä (Cassina Research and Development
Centren ja Milanon yliopiston yhteistyö) ekologisten materiaalivaihtoehtojen kehittelyyn. Sohvan täytteissä on käytetty kierrätettyä, meristä kerätystä PET-muovista valmistettua kuitua.

Tässä kokonaisuudessa on oikea pääty jätetty avoimeksi; tämän version saat halutessasi myös peilikuvana!

Mitat: pituus 220 cm, syvyys 90 cm, istuinsyvyys 70 cm, korkeus 72 cm, istuinkorkeus 38 cm

Materiaalit: runko teräsputkea, joustavaa vyöpunosta, tyynyt CFC-vapaata polyuretaanivaahtoa, jonka päällä 100% kierrätysmateriaalista tehtyä PET-vanua, irrotettava verhoilu tekstiiliä, kromatut teräsjalat/ -runko, jaloissa säädettävät muovitassut

Verhoilu: Fortuny 13F746, antrasiitinharmaa

Design: Piero Lissoni, 2020

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista! Kuvien irralliset heittotyynyt eivät kuulu hintaan.

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Huonekalut, Sohvat, Cassina

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai