Mex Cube sohva, verhoilu Pamir, 2 kokoa

Alkaen 12 200,00 €

Mex Cube on simppeli ja joustava, minimalistinen ja muuntautumiskykyinen moduulisohva monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Moduuleita on helppo järjestellä uudelleen tarpeiden mukaan. Mex Cube on suunniteltu dynaamiseksi ja mukautumiskykyiseksi sohvaksi, jonka erilaiset moduulit muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Moduuleita on saatavilla kahta eri leveyttä ja syvyyttä, selkä- ja käsinojilla, tai ilman niitä. Moduuleista voit rakentaa joko kulmasohvakokonaisuuden, tai pitkänmallisen, saarekemaisen tai face-to-face -konfiguraation.

Sohvaa on saatavilla lukemattomina eri variaatioina. Myös verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Ota yhteyttä suoraan myymäläämme, jos tahdot tutustua Mex Cube sohvan muihin variaatioihin!

Nämä verkkokauppamme Mex Cube -versiot koostuvat joko kolmesta tai neljästä eri moduulista.

Mitat: pituus joko 310 tai 400 cm, syvyys 90 cm/110 cm, istuinsyvyys 70 cm, korkeus 70 cm, istuinkorkeus 38 cm

Materiaalit: runko teräsputkea, joustavaa vyöpunosta, tyynyt CFC-vapaata polyuretaanivaahtoa, jonka päällä polyestervanua, irrotettava verhoilu tekstiiliä, jaloissa säädettävät muovitassut

Verhoilu: Pamir 13O089

Vaihtoehdot:

A) pituus 310 cm

B) pituus 400 cm

 

Design: Piero Lissoni, 2007

Valmistaja: Cassina

 

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista! Kuvien irralliset heittotyynyt eivät kuulu hintaan.

Huom! Toimitetaan vain pääkaupunkiseudulle maksutta, muualle toimituskulut lasketaan erikseen!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai