LC4 Chaise Longue, lehmäntalja

4 916,00 €

Sveitsiläis-ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Le Corbusier (1887-1965) lienee tunnetuimpia nimiä modernin arkkitehtuurin ja suunnittelun saralla. LC4 divaani kuuluu arvostettujen Le Corbusierin suunnittelemien LC-huonekalujen sarjaan. Monet sarjan tuotteista, kuten tämä ainutlaatuinen divaani, ovat muuttuneet aikojen myötä designklassikoiksi, joita kopioidaan häikäilemättä ja joiden keräilykappaleista maailmalla ja Suomessakin maksetaan huutokauppakamareissa huimia hintoja. LC4 divaanin kauneus on sen yksinkertaisen ja funktionalismista innoituksensa saaneessa perusrungon ja tyylikkäiden nahkaosien yhdistelmässä, joka korkealaatuisena viehättää vaativaa kuluttajaa. LC-sarjan monet tuotteet ovatkin koko olemassaolonsa ajan puhutelleet nimenomaan modernista designista kiinnostunutta asiakaskuntaa sekä sisustuksen ammattilaisia. Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi divaanista on saatavilla erilaisia nahka/ runkoyhdistelmiä, jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Tämä LC4 divaani kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: pituus 160 cm, leveys 56,4 cm, divaanin istuin/makuuosa liikuteltavissa

Materiaalit: kiillotettu cr3- kromattu ja jalustasta pulverimaalattu teräsrunko, nahka - irroitettava, pyöreä polyester-täytteinen päätyyny, lehmäntaljalla /värikoodi 13Z229 (ruskea, musta, valkoinen; jokaisen taljan ulkoasu on yksilöllinen eikä tilaaja voi vaikuttaa sen kuvioihin/ilmeeseen) päällystetty ohut, irrotettava patja, joustavat kumiremmit

Värit: kiiltävä kromi, musta, musta-ruskea-valkoinen karva (13Z229)

Design: Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand 1928

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai