LC4 Noire Chaise Longue, talja

5 039,00 €

Sveitsiläis-ranskalainen arkkitehti ja muotoilija Le Corbusier (1887-1965) lienee tunnetuimpia nimiä modernin arkkitehtuurin ja suunnittelun saralla. LC4 divaani kuuluu arvostettujen Le Corbusierin suunnittelemien LC-huonekalujen sarjaan. Monet sarjan tuotteista, kuten tämä ainutlaatuinen divaani, ovat muuttuneet aikojen myötä designklassikoiksi, joita kopioidaan häikäilemättä ja joiden keräilykappaleista maailmalla ja Suomessakin maksetaan huutokauppakamareissa huimia hintoja. LC4 divaanin kauneus on sen yksinkertaisen ja funktionalismista innoituksensa saaneessa perusrungon ja tyylikkäiden nahkaosien yhdistelmässä, joka korkealaatuisena viehättää vaativaa kuluttajaa. LC-sarjan monet tuotteet ovatkin koko olemassaolonsa ajan puhutelleet nimenomaan modernista designista kiinnostunutta asiakaskuntaa sekä sisustuksen ammattilaisia. Nyt divaania on saatavilla kokomustina versioina - tässä istuinosan materiaalina on lehmäntalja.

Tämä LC4 divaani kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: pituus 160 cm, leveys 56,4 cm, divaanin istuin/makuuosa liikuteltavissa

Materiaalit: pulverimaalattu teräsrunko, talja 13Z226, pyöreä polyester-täytteinen päätyyny nahka 13Y253,  päällystetty ohut, irrotettava patja, joustavat kumiremmit

Värit: musta, musta lehmäntalja

Design: Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand 

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!