La Rotonda pöytä 165 cm, tumma pähkinä

6 914,00 €

Mario Bellinin suunnitteleman La Rotonda pöydän kauneus on sen raskaan, veistosmaisen jalan ja kevyen, aineettoman lasitason yhdistelmässä. La Rotonda on ainutlaatuinen ruokapöytä, jonka laadukkuus umpipuisesta jalkaosasta lähtien on omaa luokkaansa. Nettikaupassamme on myynnissä lasitasoinen, tumman pähkinäpuun väriseksi petsattu, saarnirunkoinen versio. Jos olet kiinnostunut pöydästä mutta toisenlaisena versiona - vaaleampana pähkinäpuisena tai mustaksi petsattuna tai myös pöytälevyltään puisena tai savulasisena, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. Tämä La Rotonda pöytä kuuluu Cassinan 'I Contemporanei' sarjaan.

Mitat: korkeus 71,5 cm, ø 165 cm, jalan alaosa ø 110 cm, yläosa ø 94 cm

Materiaali: petsattu massiivisaarni, kristallilasi

Väri: ruskea, kirkas lasi

Design: Mario Bellini 1976

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Pöydät toimitetaan maksutta vain pääkaupunkiseudulle! Jos haluat tilata pöydän mutta asut muualla Suomessa, ota yhteyttä verkkokauppaamme, toimituskulut lisätään ostokseen!