La Rotonda 165 cm, Marble, 3 vaihtoehtoa

Alkaen 7 626,00 €
Vain %1 jäljellä

Mario Bellinin suunnitteleman, alkuperäisen La Rotonda pöydän kauneus on sen raskaan, veistosmaisen jalan ja kevyen lasitason yhdistelmässä. Uusimpina versioina marmoripintaiset La Rotonda pöydät ovat hienostuneita ja ylellisiä - myös niissä veistoksellinen jalkaosa yhdistyy vakuuttavalla tavalla mattapintaiseen, marmoriseen pöytäleyyn. La Rotonda on ainutlaatuinen ruokapöytä, jonka laadukkuus umpipuisesta jalkaosasta lähtien on omaa luokkaansa. Halutessasi voit tilata marmoripinnan kiiltävänä ja jalustaa on saatavilla myös pähkinäpuisena sekä petsattuna pähkinäpuiseksi tai mustaksi - jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. La Rotonda pöytä kuuluu Cassinan 'I Contemporanei' sarjaan.

Mitat: korkeus 72 cm, ø 165 cm, jalan alaosa ø 110 cm

Materiaali: massiivisaarni, mattapintaiset Carrara, Marquiña tai Emperador marmori

Väri: 

1 - matta Emperador ruskea

2 - matta Carrara valkoinen

3 - matta Marquiña musta

kaikissa vaalea saarnijalka

Design: Mario Bellini 

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Pöydät toimitetaan maksutta vain pääkaupunkiseudulle! Jos haluat tilata pöydän mutta asut muualla Suomessa, ota yhteyttä verkkokauppaamme, toimituskulut lisätään ostokseen!

Ruokapöydät, Cassina,