Cicognino sivupöytä, musta

1 031,10 €

Franco Albini suunnitteli Cicognino sivupöydän jo vuonna 1953 ja se on edelleen 2000-luvun alussa entistä ajankohtaisempi huonekalu helppoutensa ja siirreltävyytensä takia. Se on myös saanut lukuisia jäljittelijöitä - kaltaisiaan, ottimellisia versioita ja toisintoja kilpailemaan oman ainutlaatuisen, joutsenmaisen olemuksensa kanssa. Cicognino ilmentää hienostunutta ja siroa italialaista huonekalusuunnittelua ja tyylitajua, jonka ideassa on myös huumoria ja leikkisyyttä - joku on joskus verrannut sitä kotieläimeen, joka seuraa omistajaansa paikasta toiseen. Huolimatta kolmijalkaisesta ja keveästä ulkonäöstä pöytä on vakaa ja käyttökelpoinen.

Nettikaupassamme myynnissä olevien versioiden lisäksi pöytää on saatavilla amerikkalaisesta pähkinäpuusta toteutettuna, jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu italialainen huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. Tämäkin Cicognino kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 80 cm, pöytätason korkeus 40 cm, leveys 41 cm, pöytälevy ø 38 cm, käsinojien korkeus 46 cm

Materiaalit: petsattu saarni

Värit: musta

Design: Franco Albini 1953

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika: n. 8 viikkoa